Wednesday 29 October 2008

Θα ζω με ένα όνειρο τρελό...ο Ντιέγκο να σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο!


Αγαπημένε διαδικτυοδίφη, σήμερα η αθλητική επικαιρότητα είναι για μένα μια (και μόνο μια) είδηση!
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ανέλαβε προπονητής στην Εθνική Αργεντινής! Το μυαλό μου έκανε άμεσα την παρακάτω σκέψη - όνειρο:
Ιούλιος 2014
Στάδιο Μαρακανά
Τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου
Βραζιλία - Αργεντινή
Το σκορ είναι 1-1 στο 86'. O προπονητής της Βραζιλίας Πελέ κοιτάει στον πάγκο του προσπαθώντας να σκαρφιστεί κάτι ώστε να απαντήσει στην αλλαγή που έκανε ο Μαραντόνα 1 λεπτό πριν. Ο Ντιεγκίτο πέρασε τον 27 χρονο -παλαίμαχο πια-άσο, ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς και ανενεργό τα τελευταία 2 χρόνια στην Μπόκα, Λιονέλ Μέσι, αντί του Σέρχιο Αγκουέρο. 110.000 φανατισμένοι Βραζιλιάνοι αγωνιούν. Δεν θέλουν να σκέφτονται μια δεύτερη αποτυχία στον Μαρακανά, μετά το 1950. Ξαφνικά, ο Αλεξάντερ Πάτο χάνει την μπάλα σε μια διεκδίκηση με τον Λιονέλ. Ο Μέσι περνάει 6 αντιπάλους σε μια κούρσα που ξεκινά από την σέντρα του γηπέδου και περνάει τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, κάνοντας το 1-2 στο 90'. Το ματς λήγει και οι Βραζιλιάνοι αυτοκτονούν από τις εξέδρες του Μαρακανά.
Ο Ντιέγκο δίνει την μεγάλη του απάντηση - δικαίωση, αντιμετωπίζοντας το κατεστημένο, τον Πελέ, την ΦΙΦΑ, την Master-card..

1 comment:

Anonymous said...

...mou areseis... pame gupedo diladi 2014? brazil? to psino... see you skywalker!

Αναζήτηση στο Μπακότερμα