Wednesday 8 October 2008

Όμορφα και ωραία

- Φυσικά και είναι κέρδος ο Τζόρβας! Δεν έφαγε γκολ από τον Σαριέγκι..

- Ωραία πράγματα…Θα δούμε Μπάρος, Λίντεροθ, Κιούελ, Nούνο Γκόμες, Αιμάρ, Ρέγιες, Κατσουράνη, Σίμουνιτς, Βορορνίν, Λουιζάο, Φρίντριχ, Χακάν Μπαλτά..

- Η Μέταλικ στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας, νίκησε την Ντιναμό Κιέβου και πήρε Χ στο Ντόνετσκ.

- Η Μπενφίκα είναι μια ομάδα που με τον καιρό θα ανεβάζει απόδοση και είναι υπολογίσιμη όσο καμία άλλη του ομίλου.

- Ο ΟΣΦΠ έχει κατά σειρά Κων/πολη, Χαριλάου και ΟΑΚΑ. Τώρα δεν είναι δύσκολο τεστ. Είναι κάτι παραπάνω από την μισή χρονιά.

- Ο Βαζέχα μίλησε και ενόχλησε. Κάτι μου λέει πως θα τον ακούσουν 100% και στον ΠΑΟ θα αποκτήσουν 2 στόπερ και σέντερ-φορ.

- Φοβερός (!) ο 18χρονος μπακ που δοκιμάζει η ΑΕΚ, ο Ανγκούλο κατά τα λεγόμενα παλιών του συμπαικτών. Μακάρι το παιδί να δώσει λύση σε μια θέση που η ΑΕΚ πονάει εδώ και 4-5 χρόνια. Οι δαπανηρές μεταγραφές Αρουαμπαρένα και Χουανφράν (μέχρι τώρα) , δεν απέδωσαν.

- Διασκεδαστική και ενημερωτική η εκπομπή ‘Ξύπνα αγόρι μου’ στον Σέντρα FM, με Σκουντή και Φιλέρη, 8 με 9.30 το πρωί.

- Την γλίτωσε για λίγο ο Φανούρης. Με το πρόσχημα του φόρτου εργασίας, λόγω της αντιμετώπισης από την διαιτησία των Κρητικών στο Αλκαζάρ, αναβάλει την συνάντηση με τον ενδιαφερόμενο για τις μετοχές του ΟΦΗ, Παπακαλιάτη

- Το Σάββατο αρχίζει και το πρωτάθλημα για την Α1 μπάσκετ. Ο Άρης δεν έχει τηλεοπτική στέγη, η συγχώνευση Καβάλας – Πανοράματος δεν έχει οριστικοποιηθεί και η Καβάλα δεν έχει πιστοποιητικό συμμετοχής ακόμα. Τι ωραία..

- Ο ΠΑΟ έριξε τους ρυθμούς του με τον Λεβαδειακό από την έναρξη του 2ου ημιχρόνου. Ενόψει?

- Συγνώμη ζήτησε ο Κοβάσεβιτς από τον προπονητή του, για τα «γαλλικά» που ξεστόμισε προς τον πάγκο. Έτσι έδειξε ο Βαλβέρδε πως έχει τον απόλυτο έλεγχο. Που είσαι ρε Ανατόλ? Που είσαι ρε Γρηγόρη?

- Στο ίδιο ματς σκόραραν Ιμπραίμοβιτς και Μόρας. Τι όμορφα..

No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα