Tuesday 23 September 2008

Η χειρότερη 11αδα της ΑΕΚ.


1) Τερματοφύλακας: Μαρσέλο Μορέτο (Για όσους τον λησμονούν: παιδιά υπάρχει βασικός στο Pro 2008..)

2) Στόπερ: Ντιαν Ντόντσεφ (Φόρεσε το νούμερο 4 μετά τον Στέλιο Μανωλά. Παιχταράς. 3-4 ματς.)


3) Στόπερ: Ροντρίγκο Φερούζεμ (Καλύτερη στιγμή ο “τελικός” πρωταθλήματος ΟΣΦΠ – ΑΕΚ το 2002 [4-3]. Ακόμα τον βρίζει ο Χιώτης..)

4) Δεξί μπακ: Μαρικά (Κατσαπλιάς. Τέλος)

5) Αριστερό μπακ: Νικόλα Μάλμπασα (Κατσαπλιάς. Τέλος)


6) Δεκάρι: Ντράγκαν Τσίριτς (΄Ηρθε με τυμπανοκρουσίες, έφυγε με περισσότερες, δεκάρι από τα παλιά. )


7) Αριστερός μέσος: Αντόνιο Φόλια (Κατσαπλιάς. Τέλος)


8) Αμυντικό χαφ: Έρικ Ραμπεσαντρατανά (Οι κακές γλώσσες λένε πως ήταν 95 κιλά)


9) Επιθετικός: Κρίστοφερ Ρε (Μεγάλη μορφή. Κάποτε ήταν 4η επιλογή στην επίθεση της Άρσεναλ πίσως από τους Ράιτ, Μπέργκαμπ και Ανελκά.Ο Ανρί φόραγε στην Άρσεναλ το 14 γιατί το 12 που ήθελε το φόραγε ο Ρε. Ξάδερφος του Γουεά. Τώρα παίζει στο συγκρότημα ‘Soul Rebels’. Το Blog του Κρίστοφερ.)


10) Επιθετικός: Γκρέκορζ Μιελκάρσκι (Ήρθε και έφυγε τραυματίας)


11) Επιθετικός: Όλεγκ Βελίνσκι (2005- H AEK διψά για τίτλους και ο Ουκρανός υποσχέθηκε να ξεδιψάσει τον κόσμο με τα γκολ του.)


Αλλαγές :

1) Ροντόλφο Μάρτιν Αρουαμπαρένα (Πρωτεργάτης της φοβερής ομάδας της Βιγιαρεάλ, σταθερός αριστερός μπακ, στην Ελλάδα σταθερά κακός)

2)ΛίβιοΠριέτο (0’ συμμετοχής στο πρωτάθλημα)

3)Μάρτιν Παουτάσο (“Ο Μάρτιν Παουτάσο δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Αντερλεχτ. Ο Αργεντινός αμυντικός, πρώην άσος της ΑΕΚ, δοκιμάστηκε την τελευταία εβδομάδα από τον σύλλογο των Βρυξελλών, άφησε θετικές εντυπώσεις, αλλά αρνήθηκε να υπογράψει τετράμηνο συμβόλαιο συνεργασίας. Ηθελε να υπογράψει για ένα χρόνο, η βελγική ομάδα, όμως, επέμενε στην πρόταση της και ο Αργεντινός ψάχνει για άλλη ομάδα”)


4) Μπόσκο Μπαμπούνσκι (Ο πρώην παίκτης της Γκάμπα Οζάκα, ο σκοπιανός λίμπερο, τον Ιούλιο του 1998 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Τον έκανε ο Κωνσταντίνου με τον Ηρακλή με τα κρεμμυδάκια.)

5 comments:

Θεόδωρος Α.Πέππας said...

Εξοχο Θαυμάσιο Ζητω άδεια για λινκ [th.a.peppas@gmail.com] Ελπίζω σε αντίστοιχο και για τους ..λοιπούς! Για τον Ολυμπιακό να ..βοηθησω, ευχαρίστως [και με αναδρομή από 1972-λάτιν εως 90s= Αφρο υπό τον όρο το επιθετικο διδυμο ναναι Μπόρχα-Αμποάγκουε!

Θεόδωρος Α.Πέππας said...

Σορρυ Υπήρχε, ηδη! ...Πήγα, ειδα, απόλαυσα! Και συμπέσαμε στις ..επιλογες μας Φελιξ εις το τετράγωνο στην επίθεση!

sergio said...

Μπροστά σε κάτι Γεωργέες, Κουτρουμάνους και Κόντηδες, ο Μαρικά ήταν παικτούρα και αμυντικά και επιθετικά. Έφυγε γιατί δεν ήθελε να πληρώσει την οψιόν ο αγαπούλας, καμιά σχέση με κατσαπλιάδες κλπ.

Προφανώς, μάλιστα είσαι μικρός στην ηλικία για να περιορίζονται οι επιλογές απ'το 97 και μετά... Δεν πειράζει, κανείς δεν είναι τέλειος, απλά έχεις χάσει στη δεκαετία του 80 παιχτρόνια όχι αστεία :)

Anonymous said...

εχω μια ενσταση οσον αφορα την θεση του πολωνου μιερκαλσκι στην βασικη ενδεκαδα.ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης αφησε αριστες εντυπωσεις στα πρωτα παιχνιδια που επαιξε μεχρι να τραυματιστει.δεν βγηκε ''παλτο'' αγωνιστικα.αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη.επισης ο τσιριτς ο οποιος ειναι και αυτος ''βασικος'' ηταν χειροτερος π.χ. του μιλοβανοβιτς!!!???κατωτερος των προσδοκιων ναι!!στην χειροτερη ενδεκαδα δεν νομιζω....

Anonymous said...

Πολλούς σκουπιδοπαίχτες έφερε το αεκάκι τα τελευταία χρόνια και μας πρόσφερε άφθονες στιγμές γέλιου!

Αναζήτηση στο Μπακότερμα