Sunday 21 September 2008

Επειγόντως ανάκαμψη!


Είναι γνωστό πως στην Ελλάδα υπάρχουν τουλάχιστον 3 εκατομμύρια "προπονητές". Ανήκουμε και εμείς σε αυτούς και γι αυτό θα ασχοληθούμε λίγο με το καμάρι της Καταλονίας.
Λίγες ομάδες στον κόσμο θα πήγαιναν να αντιμετωπίσουν ανοιχτά την Barcelona. Άρα αυτό, θα έπρεπε να είναι "τυφλοσούρτης" για τον προπονητή της. Καλείται λοιπόν σύντομα να βρεί τρόπους να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες και να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς της νίκης στο πρωτάθλημα. "Μα στο Τσου Λου νίκησε και εύκολα μάλιστα".. το 3-1 επί της Σπόρτινγκ δεν ήρθε καθόλου εύκολα. Πειραματισμοί και πάλι απο τον Guardiola. 3 κεντρικοί αμυντικοί, έξω ο Eto'o και ο Henry απο το 74', ο Keita βασικός στην θέση του Yaya (σημ. που παίζει ήδη ένα χρόνο στην ομάδα, με γεμάτη σαιζόν και καλές εμφανίσεις). Μέχρι να σπρώξει ο Xavi την μπάλα στα δίχτυα στο 87' για το 3-1 η Sporting αξίωνε ισοφάριση.
Μην είμαστε μηδενιστές? Εντάξει είναι καινούρια ομάδα (αν και δεν καταλαβαίνω γιατι γκρεμίστηκε η παλιά--Deco, Ronaldinho--) με έναν καινούριο προπονητή. Αλλά δεν προσπαθείς να τετραγωνίσεις τον κύκλο, έχοντας 3αδα επιθετικών τους Messi, Henry kai Eto'o. Ήδη χάθηκαν 5 βαθμοί από το πρωτάθλημα. Να βρεθεί τουλάχιστον ο τρόπος για νίκες μέχρι να έρθει το καλό ποδόσφαιρο.
(Τραυματίστηκε και ο Hleb...)

No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα