Monday 22 September 2008

Superleague 3η αγωνιστική

Η Ξάνθη θα είναι τουλάχιστον πάνω από την 7η θέση στον τερματισμό, εκτός αν κάνει "μαγικά" ο Παράσχος, ο ΠΑΟΚ χαίρει άκρας υγείας, (δύο διπλά), ο Εργοτέλης δεν θα πέσει και θα είναι ήσυχος από νωρίς (κρίμα που τραυματίστηκε ο Κουτσιανικούλης τώρα..).
Ο ΟΦΗ, έσωσε τα προσχήματα με δεύτερο στη σειρά αποτέλεσμα εκτός έδρας (ελέω Μάλαρτζ) αλλά λογικά θα τον παρασύρουν οι εξελίξεις στα διοικητικά του (αλήθεια, ο Βατσινάς πληρώνει τη ΔΕΗ μόνος του πια) και ο Καρντόσο θα ανεβάσει τον Αστέρα (ο Ζαϊρί γιατί δεν παίζει βασικός? βίντεο). Ο Πανιώνιος θα περιμένει το ματς με την ΑΕΚ ελπίζοντας σε ανάταση και τους Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ για επιθετικές λύσεις. Πάντως έπαιξε καλά απέναντι στον ΟΦΗ, είχε δοκάρια και ευκαιρίες αλλά πλήρωσε ένα παιδαριώδες λάθος.
Ο Θρασύβουλος στην Β' Εθνική έπαιζε ποδόσφαιρο, τώρα? Ο Λεβαδειακός θα παλέψει με καλές πιθανότητες την παραμονή του.
Για τον Παναθηναϊκό τα είπαμε: "Η άμυνα του Παναθηναϊκού, λογικά θα ζημιώσει την επένδυση των (πολλών) μετόχων του". Ο Άρης δυστυχώς δεν προσφέρεται για συμπεράσματα.
Η ΑΕΚ δίκαια φωνάζει για το ακυρωθέν της γκολ. Έπαιξε όσο χρειάστηκε και όσο μπορούσε απέναντι σε έναν Ηρακλή που το προσπαθεί, αλλά ο Μάρκες του χαλάει το ίματζ. Ο Πελετιέρι θα βοηθήσει -ειδικά αν ανέβει ο Μπασινάς- και ο Σκόκο είναι πράγματι ένας πολύ καλός παίκτης.
Στο Καραισκάκη, ο Γκαλέτι και ο Ντιόγο έβαλαν δύο πανέμορφα γκολ, όμως την δουλειά (να διώξει το άγχος) την έκανε ο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ σέντερ-φορ Κοβάσεβιτς. Ο Βαλβέρδε είδε καλά στοιχεία και από τον σκόρερ Όσκαρ, και ελπίζουμε η σημερινή νίκη να βοήθησε ώστε να καθιερωθεί ένα βασικό σχήμα, καθώς έρχονται δυο δύσκολα παιχνίδια.
Υ.Γ. Θυμάστε πόσος ντόρος είχε γίνει για τον Κονέ?...

Βαθμολογία:

1 Ολυμπιακός 9 (3)8-2
2 Εργοτέλης 7 (3)6-2
3 ΠΑΟΚ 7 (3)4-1
4 ΑΕΚ 7 (3)4-2
5 Παναθηναϊκός 6 (3)6-3
6 Ξάνθη 6 (3)2-
7 Λάρισα 4 (3)3-1
8 Αστέρας Τρίπολης 4 (3)3-3
9 Πανιώνιος 4 (3)2-2
10 Λεβαδειακός 4 (3)2-3
11 Άρης 3 (3)3-5
12 Πανσερραϊκός 3 (3)3-6
13 ΟΦΗ 2 (3)2-4
14 Ηρακλής 1 (3)2-4
15 Πανθρακικός 0 (3)1-6
16 Θρασύβουλος 0 (3)0-6

Αποτελέσματα:
Λάρισα-Σκόντα Ξάνθη 0-1 (0-1)
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-1 (0-0)
Αρης-Παναθηναϊκός 1-2 (1-2)
Εργοτέλης-Λεβαδειακός 1-1 (1-1)
Θρασύβουλος Φυλής-Αστέρας Τρίπολης 0-2 (0-0)
Πανιώνιος-ΟΦΗ 1-1 (0-0)
Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 4-1 (2-0)

ΑΕΚ-Ηρακλής 1-0 (1-0)

Τα γκολ




1 comment:

Anonymous said...

Που να παίξουμε και μπάλα!!!!

Ρε παιδιά τα πράγματα είναι πολύ απλά και απορώ με όλους αυτούς τους δημοσιογραφικούς αστέρες...Παλεύουν απο χθές να μας πείσουν ότι έπαιξε μπαλάρα ο θρύλος.Λοιπόν είτε βλέπουμε άλλο μάτς είτε έχουμε αρχίσει τις πλάκες άπό πολύ νωρίς..Μόνο εγώ βλέπω ότι προς το παρόν -και τονίζω το προς το παρόν- ο ολυμπιακός βασίζεται στις εμπνεύσεις και τον οίστρο των ποδοσφαιριστών του.Για 20 λεπτά είδαμε πάλι τον Ολυμπιακό να αδυνατεί να δημιουργήσει.Μετά το γκόλ του Ντάρκο(που δεν ήρθε απο οργανωμένη επίθεση αλλα απο κόρνερ) που ανάγκασε τον Πανσε να ανοιχτεί, όλα γίναν πιο εύκολα. Οι συμπαθείς δευτερότριτοι, που λόγω τις βλακείας μας θα μας διασκεδάζουν τα βράδυα του χειμώνα, παρουσιάζοντε ομαδάρα για πράγματα που ο Ολυμπιακός τα κάνει κάθε χρόνο..Όσο για τα παιδιά του Πατριαρχείου μην βιάζεστε παιδια...Μετά τις αρχές του Οκτωβρίου οι μονές Βατοπεδίου θα δέχονται εγγραφές....Priftis Costas

Αναζήτηση στο Μπακότερμα