Sunday 28 September 2008

Superleague 4η Αγωνιστική

Κάποτε θα το βλέπαμε κι αυτό..Ολόκληρος Κοντρέρας, να μην κερδίσει κι αυτός μια κόντρα? Παρά το τυχερό γκολ, δίκαια ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσ/νίκης,αφού και καλύτερα έπαιξε και σημαντικές φάσεις για γκολ έκανε. Ο Άρης δεν έκανε ουσιαστικά καμιά ευκαιρία της προκοπής και έτσι όπως έπαιξε δεν θα έβαζε γκολ, ακόμα κι αν είχε σέντερ φορ την Άννα Ρίζου της γνωστής διαφήμισης...Ο δε Κίκε Ερνάντεθ αντί να ευγνωμονεί τον διαιτητή που δεν απέβαλε τον Βιτόλο -για την κλωτσιά στον Βιεϊρίνια- είχε και παράπονα στη συνέντευξη τύπου! Ο ΟΣΦΠ απέκτησε από απόψε άξιο συγκάτοικο στην κορυφή.
Στη Νέα Σμύρνη διαμαρτύρονται όλοι...Η μεν ΑΕΚ για το πεντακάθαρο γκολ που της ακυρώθηκε (αφού ο Κυργιάκος δεν έκανε φάουλ), ο δε Πανιώνιος για το πεντακάθαρο πέναλτυ που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Χούτου από τον Χετεμάι. Ο Μαϊστόροβιτς με τα χορευτικά του και η ατυχία στοίχισαν αμυντικά στην ΑΕΚ. Από την άλλη, ο "σκοράρω-μόνο-σε-κρίσιμες-στιγμές" Παντελής Καφές μίλησε τελευταίος...Τώρα, το αν αυτοί που έκραζαν λέγοντας κάτι ακατάληπτα την ώρα του ρεπορτάζ στην Αθλητική Κυριακή ήταν Πανιώνιοι ή ΑΕΚτζήδες θα σας γελάσω...Σύμφωνα με το Λίνεν πάντως, αν η ΑΕΚ δεν έβαζε γκολ, το ματς δε θα τελείωνε.
Στις καθυστερήσεις κρίθηκε και το ματς στα Πηγάδια, εκεί όπου ο -πολυτιμότατος- Γκρζέλακ έδωσε τη νίκη στην Ξάνθη κόντρα στο Θρασύβουλο με ένα πολύ ωραίο γκολ. Από τους διακριθέντες ο Ζουέλα, από τους τυχερούς ο Βάλλας που έδωσε το πόδι στο χέρι του Λουίς Γκονζάλες και δεν αποβλήθηκε. Προς τιμήν του (κι αυτός και ο αρχηγός Γιάννης Παπαδημητρίου) ζήτησαν συγγνώμη από το "παιδί" (όπως είπαν στις δηλώσεις τους). Ο Θρασύβουλος συνεχίζει σταθερά. Μηδέν βαθμοί, μηδέν γκολ...Ρόκας και Ρόκαστλ χωράνε στην ίδια 11άδα??
Σταθερά συνεχίζει και ο Λεβαδειακός, που κέρδισε στη Λιβαδειά τον Αστέρα Τρίπολης (ο οποίος μάλλον έχει..."Καρβαλήσει" το καλάμι). Οι πράσινοι στις πρώτες αγωνιστικές εμφάνισαν καλό σύνολο που και μάχεται σκληρά και -τηρουμένων των αναλογιών- προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Στο Καυταντζόγλειο ο Ρόκα έπιανε ακόμα και τα οφσάιντ και ο Πανθρακικός πήρε τον πρώτο βαθμό του στο πρωτάθλημα. Ο Μάρκες -με νέο look- το πήρε προσωπικά, αλλά δυστυχώς γι αυτόν και τον Ηρακλή, το πήρε κι ο Ρόκα προσωπικά...Έπιασε πέναλτυ (του Μάρκες), έβγαλε την μπάλα -κυριολεκτικά- μέσα από το τέρμα ύστερα από φάουλ (του Μάρκες) κι έκανε και 2 φοβερές αποκρούσεις σε σουτ του Κονέ και σε κεφαλιά του Κωνσταντίνου. Πάλι έπαιξε καλά ο ΗΡΑ αλλά δεν ήταν αρκετό (ρε γαμώτο, που είπε κι ο Αγρίτης...).
Το Σάββατο η Λάρισα χωρίς να εντυπωσιάσει, πήγε σαν κυρία στις Σέρρες, έριξε 3 γκολάκια στον Πανσερραϊκό κι έφυγε πάλι σαν κυρία. Ο Στέλιος Βενετίδης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα μας μπέρδεψε λίγο.. Τελικά έβαλε γκολ ή συνάντησε τον μπάρμπα του από την Αυστραλία...? Χαλάλι, ο Στελάρας είναι ένας Πρωταθλητής Ευρώπης, μην το ξεχνάμε!

Παρατηρήσεις:

1) Ειλικρινά, περισσεύουν οι τεχνίτες ποδοσφαιριστές όπως ο Βιεϊρίνια και ο Λουίς Γκονζάλες στο ελληνικό πρωτάθλημα και μένουν κυριολεκτικά ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ από τη βιαιότητα των αντιπάλων τους?
2) "5 Έλληνες στον Άδη" τραγουδούσε ο αείμνηστος Γιάννης Παπαϊωάνου. Στον Άρη κανένας...


Βαθμολογία:

1) Ολυμπιακός 10 (4) 8-2
2) ΠΑΟΚ 10 (4) 5-1
3) Ξάνθη 9 (4) 3-1
4) ΑΕΚ 8 (4) 6-4
5) Εργοτέλης 7 (3) 6-2
6) Λάρισα 7 (4) 6-2
7) Λεβαδειακός 7 (4) 3-3
8) Παναθηναϊκός 6 (3) 6-3
9) Πανιώνιος 5 (4) 4-4
10) Αστέρας Τρίπολης 4 (4) 3-4
11) ΟΦΗ 3 (4) 2-4
12) Άρης 3 (4) 3-6
13) Πανσερραϊκός 3 (4) 4-9
14) Ηρακλής 2 (4) 2-4
15) Πανθρακικός 1 (4) 1-6
16) Θρασύβουλος 0 (4) 0-7


Αποτελέσματα:

Ο.Φ.Η.-Ολυμπιακός 0-0
Πανσερραϊκός-Λάρισα 1-3
Πανιώνιος-Α.Ε.Κ. 2-2
Ξάνθη-Θρασύβουλος Φυλής 1-0
Παναθηναϊκός-Εργοτέλης -
Π.Α.Ο.Κ.-Άρης 1-0
Ηρακλής-Πανθρακικός 0-0
Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0


Μικρά-Μικρά από την Αθλητική Κυριακή

-Στην αρχή της εκπομπής ο Χρήστος Κωστής προανήγγειλε "αποκαλύψεις"...Μάλιστα. Άντε κι από αύριο στον Κίτρινο Τύπο του Μάκη. Εξάλλου θα του πήγαινε...
-Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν κάθετος: "Λάθος που επαναλαμβάνεται παύει να είναι λάθος" (εκτός αν είναι σύμπτωση θα συμπλήρωνα εγώ...)
-Επαναλαμβάνω, όσοι μπορούν, να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τι στην ευχή φώναζαν οι αφανείς τύποι στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ από το γήπεδο του Πανιωνίου...
-Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας διαβεβαίωσε ότι ο Μπούρμπος ΔΕΝ έπεσε μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού ύστερα από μαρκάρισμα του παίκτη των Θρακιωτών. Το μαρκάρισμα ήταν όντως έξω από την περιοχή, ο Μπούρμπος όμως έπεσε μέσα. Μέσα μέσα...
-Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκε ο Παπαδημητρίου με το Βαρούχα για το χέρι-πέναλτυ σε βάρος της Λάρισας. "Γιατί είναι πέναλτυ αυτό και όχι του Τοροσίδη????Γιατί είναι αυτό και όχι του Τοροσίδη????" ωρύετο ο Παύλος...Ο "Πρόεδρος" όμως ήταν απόλυτος.
-Απολύτως φυσιολογικά, αμέσως μετά την 'ανάλυση' των αγώνων από τους ειδικούς, η Αθλητική Κυριακή επέλεξε να μας δείξει τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στο χάντμπωλ...

No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα