Wednesday 8 October 2008

Είναι νωρίς αλλά...


Ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα (αν όχι το καλύτερο) των τελευταίων ετών στην Premier league πραγματοποιεί φέτος η Liverpool. Πρώτη -μαζί με την Chelsea- στη βαθμολογία με 17 βαθμούς, ύστερα από 7 αγώνες και με διόλου αμελητέα διαφορά από τους άλλους 2 μνηστήρες του τίτλου, την Arsenal και τη Manchester UTD.
Εμφανίσεις όπως αυτή στο ντέρμπι κόντρα στους "Κόκκινους Διαβόλους" αλλά και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσα στην έδρα της Manchester City (μια τεράστια ανατροπή) γεννούν ελπίδες σε όλους τους φίλους των Reds (ημών συμπεριλαμβανομένων), ότι η μεγάλη ώρα ύστερα απο σχεδόν 20 χρόνια έφτασε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για προβέψεις, και δη, στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Αν όμως η ομάδα του λιμανιού συνεχίσει να δείχνει τον χαρακτήρα που έδειξε απέναντι στους 2 μεγάλους του Manchester (κι όχι αυτόν κόντρα στη Stoke City -αχ αυτές οι γκέλες με τους μικρούς...) τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Μάιο του 2009, η Liverpool να πανηγυρίσει το 19ο πρωτάθλημά της, μετά από 19 χρόνια!
Εδώ θα είμαστε, να παρακολουθούμε την πορεία της τόσο εντός όσο και εκτός των αγγλικών συνόρων. Άλλωστε, στην Ευρώπη, ποτέ δεν είχε πρόβλημα.

No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα