Monday 6 October 2008

Superleague 5η αγωνιστική

Δεν ξέρω τι, αλλά κάτι του φταίει του Ηρακλή. Καλούς παίκτες έχει, άρα η ευθύνη είναι μάλλον του Πεντράθα. Ο Άρης ήταν ΠΑΛΙ κακός, αλλά έπαιξε με "ψυχή" και κέρδισε. Ενάντια στο κλίμα και τις συζητήσεις για τους διαιτητές, το τρίο του σημερινού αγώνα στο Βικελίδης, ήταν άψογο! Η Λάρισα πήρε ένα παιχνίδι ενάντια στον ΟΦΗ χαμένο έως το 70', αφού γύρισε το 1-3 σε 4-3, και πολύ το χαρήκαμε... Ακυρώθηκε ένα κανονικότατο γκολ των Κρητικών και δεν δόθηκε ένα πέναλτυ στην Λάρισα. Στο ΟΑΚΑ όλα κύλησαν ομάλα και αναμενόμενα. Καθόλου αναμενόμενη η νίκη του Πανθρακικού, νίκη σημαντική και ιστορική. Ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμούς στην Κρήτη, τέτοια ματς θα του κοστίσουν. Στο ντέρμπι τώρα. Κανείς δεν έπαιξε καλά είναι η αλήθεια. Εξάλλου ο Ολυμπιακός δεν έχει πιάσει ακόμα απόδοση παρόλο που έχει 13 βαθμούς σε 5 ματς. Η ΑΕΚ πολύ φοβισμένη δεν ήλεγχε ποτέ το παιχνίδι και έδωσε το δικαίωμα στον ΠΟΛΥ μεγάλο σεντερ-φορ Κοβάσεβιτς να την σκοτώσει και να πάρει μια πολύ δίκαιη νίκη. Eδώ πρέπει να τονίσουμε πως το πρώτο γκολ δεν μπήκε λόγω Κοβάσεβιτς, αλλά είναι αποτέλεσμα της πίεσης του Ολυμπιακού ψηλά στην άμυνα της ΑΕΚ, κάτι που ζητά ο Βαλβέρδε σε όλα τα ματς. Περισσότερα για το derby και τους 3 μεγάλους αργότερα στην ημέρα..

Υ.Γ Δώσαν το Ηρώδειο στον Θεοφάνους... Μάλιστα. Σαν να δίνουν το Wembley για αγώνα φίλοι Σικαμπάλα - φίλοι Νεμπεγλέρα


Βαθμολογία

1 Ολυμπιακός13(5)10-2
2 ΠΑΟΚ11(5)5-1
3 Ξάνθη10(5)3-1
4 Λάρισα10(5)10-5
5 Παναθηναϊκός9(4)8-3
6 Εργοτέλης8(4)6-2
7 ΑΕΚ8(5)6-6
8 Λεβαδειακός7(5)3-5
9 Άρης6(5)4-6
10 Πανσερραϊκός6(5)5-9
11 Πανιώνιος5(5)4-5
12 Αστέρας Τρίπολης5(5)3-4
13 Πανθρακικός4(5)2-6
14 ΟΦΗ3(5)5-8
15 Ηρακλής2(5)2-5
16 Θρασύβουλος0(5)0-8


Αποτελέσματα

Λάρισα-Ο.Φ.Η. 4-3
Εργοτέλης-Π.Α.Ο.Κ. 0-0
Άρης-Ηρακλής 1-0
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 0-0
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 2-0
Θρασύβουλος Φυλής-Πανσερραϊκός 0-1
Πανθρακικός-Πανιώνιος 1-0
Ολυμπιακός-Α.Ε.Κ. 2-0

1 comment:

Anonymous said...

ΠΑΡΤΕ ΣΕΙΡΑ!!!ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!!!

Επειδή πολλά ακούσαμε και φέτος και ακόμα πιο πολλά ΄γράφτηκαν, ειδικά μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού απο το CHL, έφτασε η ώρα να κλείνουν ένα ένα τα στόματα που βγάλαν την γλωσσίτσα τους.
Επειδή εγώ είμαι πιό αιρετικός απο τον συμπαθή Skywalker, και λιγότερο αντικειμενικός απο τον Fondeus, σας λέω ανοιχτά ότι όποιος θέλει ας κοπιάσει....Για όλους έχει ο Θρύλος...Γίνατε πάλι τον Αυγουστο πρωταθλητές,δώσατε τίτλο παρέα με το mohito, βγάλατε πρώτους σκόρερ,παιχταράδες, και υποσχέσεις για μπαλάρα και κολοκύθια τούμπανα...Το μόνο που σας έμεινε ξέρετε ποιό είναι;;;;
ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ!!!!Και αυτό μέχρι τα προκαταρκτικά,μετά αγριεύοθν τα πράγματα.Ο μέγας ελληνικός΄λαός έχει μια παροιμία: Της κοντής .... της φταίνε οι τρίχες!!!
Νταρκο και Ντιόγκο κάνουν ένα Σκόκο ,όπως παλιότερα κάποιοι Γκονζάλες..Α ρε κακόμοιροι, να μου το θυμηθείτε...θα το κόψετε το ποδοσφαιράκι...Ο δικέφαλος αετός θα κάνει καιρό να ξαναπετάξει,και οι πολυμετοχικοί έπονται..Προτίνω στα πράσινα παιδια την άμεση ρευστοποίηση των μετοχών γιατί η οικονομική κρίση έχει ξεκινήσει και σε κανά μήνα βλέπω εντός έδρας κράχ της επιχείρησης..Ρευστοποιήστε και αφήστε τον τυφώνα Θανάση να γελάσουμε λίγο!!!
Υ.Σ. Ντέμη άσε μουστάκι,γιατί τρίχες στο κεφάλι δεν σου έχουν μείνει και πολλές να τραβάς.
Πρίφτης Κώστας

Αναζήτηση στο Μπακότερμα