Tuesday 21 October 2008

36 γκολ σε 8 αγώνες....

36 γκολ (από 30 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές!!!) σημειώθηκαν στους αποψινούς αγώνες του CL. Από τις πιο "χορταστικές" αγωνιστικές των τελευταίων ετών, χωρίς αμφιβολία.
Η λογική έλεγε Γιούβε-Ρεάλ. Το ένστικτο "έβαζε λόγια" για Φενέρ-Άρσεναλ. Τελικά ξεκίνησα ακολουθώντας τη λογική. Και μόλις στο 5' ο Άλεξ με δικαίωσε! 1-0 η Γιούβε. Το ένστικτο όμως με έτρωγε και δεν άντεξα...Στο 15' το αλλάζω για να δω Άρσεναλ...και είναι στο 0-2! Μέχρι το '22 μπήκαν άλλα 2 και το ημίχρονο τέλειωσε 1-3. Στην ανάπαυλα πάλεψα ξανά με τον εαυτό μου και είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Και ξαναδικαιώθηκα. Γκολ ο Αμάουρι στο '49 και 2-0 η Κυρία. Αυτό ήταν, τώρα μπορούσα να απολαύσω το ματς της Τουρκίας χωρίς άγχος. Άλλα 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, μας κάνουν 7! Όλα από διαφορετικούς σκόρερ. Τα πιτσιρίκια της ομάδας του Λονδίνου έπαιξαν για ακόμα μια φορά απλό και θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά και οι Τούρκοι του Αραγονές έπαιξαν ανοιχτά, χωρίς να προσπαθήσουν να "κλέψουν" το ματς. Καλοί στην κόντρα, έκαναν κι αυτοί αρκετές ευκαιρίες.Μπάι δε σέιμ τάιμ, η Ρεάλ μείωσε με τον Νίστελροι στο '66, αλλά μέχρι εκεί. Στο ματς του ομίλου που έγινε νωρίτερα, η Μπάτε Μπόρισοφ για 2η συνεχόμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη, παίρνοντας ισοπαλία από τη Ναδίρ..με συγχωρείτε Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Εντάξει, δεν έχουν πιάσει πάτο ακόμα οι Ρώσοι, συνεχίζουν κατά διαστήματα να παίζουν θεαματικά αλλά σπαταλούν ευκαιρίες και για κάτοχοι του ΟΥΕΦΑ, η εικόνα τους δεν είναι η αναμενόμενη. Στο άλλο ματς του ομίλου της Άρσεναλ, η Ντιναμό Κιέβου άνοιξε το σκορ στην Πορτογαλία λίγο πριν το μισάωρο και δεν ισοφαρίστηκε ποτέ από την Πόρτο. Ήταν η 2η έκπληξη της βραδιάς. Ό,τι δεν έκανε η Πόρτο έκανε η Βιγιαρεάλ στην έδρα της. Όχι μόνο ισοφάρισε το 0-1 της Άαλμποργκ, αλλά έβαλε κι άλλα 5 στο ματς με τα περισσότερα γκολ, 6-3. Οι Ισπανοί μοιράζονται την 1η θέση του ομίλου με την Μάντσεστερ που επικράτησε άνετα 3-0 της Σέλτικ. Η Λυών απέναντι στη Στεάουα στη Ρουμανία έμπαζε στην άμυνα, αλλά ο Φρεντ με τον Μπενζεμά καθάρισαν και άλλο ένα πλούσιο σε γκολ ματς ήταν γεγονός. Αφήνω τελευταία την προβληματική φέτος Μπάγερν που έχει όνειρα και φιλοδοξίες για το τρόπαιο. Θετικό σημάδι το 3-0 και η καλή εμφάνιση αλλά η Φιορεντίνα δεν ήταν και κάποιος αξιόλογος αντίπαλος. Παρ'ολα αυτά, ο όμιλος αυτός είναι ρευστός ακόμα.


ΥΓ: Βλέποντας το ματς Φενέρμπαχτσε-Άρσεναλ διαπίστωσα πόσο γελασμένοι είναι όσοι νομίζουν ότι ο Γκουίθα έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό απ' το Euro 2008...Τον είχαμε δει πολύ πιο πριν...


+ =


YΓ2 Τα γκολ

1 comment:

Anonymous said...

koufaaales!den lete tipota gia ta 2 offside golakia tou berbatov e?avavades!

Αναζήτηση στο Μπακότερμα