Friday 10 October 2008

Μεγάλος διαγωνισμός - 1000 επισκέπτες

Φίλε περιηγητή του ιστού! Φίλε διαδικτυοδίφη! Η σημερινή ημέρα σου ανήκει!
Αναγκαζόμαστε να παρακάμψουμε τις σημερινές αθλητικές εφημερίδες που είναι πραγματικά magical stuff (η «Ώρα» μπαίνει άνετα στο top 500 όλων των εποχών, χωρίς οι άλλες να πηγαίνουν πίσω :Κειρίσον, Πατέρας, Φρισκ), γιατί θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για 2 λόγους. Το Μπακότερμα σημείωσε 2 επιτυχίες:

1) Μέτρηση εταιρείας δημοσκοπήσεων, ανέδειξε το Μπακότερμα δεύτερο σε αναγνωσιμότητα ανάμεσα στις 12.37’30’’π.μ και 12.37’35’’π.μ της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου 2008. Συγκεκριμένα: Contra.gr – 3 hits, Μπακότερμα – 2 hits, Sport24 – 1 hit, Sportfm – 1 hit, Gazzetta.gr – 1 hit, Uefa.com – 0 hits

2) To Μπακότερμα σύντομα θα φτάσει τους 1000 επισκέπτες. Για να γιορτάσουμε το γεγονός αυτό και να σε ευχαριστήσουμε παράλληλα φίλε διαδικτυοδίφη, διοργανώνουμε μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια δώρα. Αναλυτικά:
Αμέσως μετά την συμπλήρωση 1000 επισκεπτών, οι 50 πρώτες IP (ναι ξέρουμε ποιοι είστε) θα μπουν σε κλήρωση και 1 υπερτυχερός θα διαλέξει ανάμεσα στα εξής
Α) Ένα DVD με τις καλύτερες ομιλίες του Μητροπολίτη Άνθιμου για Τούρκους, Αλβανούς, Τουρκαλβανούς και γκέι.

Β) Το βιβλίο του λέκτορα του Πανεπιστημίου της Σουαζιλάνδης, κ. Γιώργου Πολυξερόπουλου “ Στην πορεία του προς το Βερολίνο, ο Κόκκινος Στρατός βίασε όλες τις Γερμανίδες”


Γ) Μια εμφάνιση του δυναμικού μέσου, της Μπάγερν Μονάχου Φαν Μπόμελ


Δ) Ένα εισιτήριο διαρκείας των
Toronto Raptors

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με κάποιον τρόπο.
Ευχαριστούμε και πάλι!

Υ.Γ Άντε γιατί παρά-σοβαρέψαμε τελευταία..

1 comment:

Anonymous said...

Quoting Skywalker: "...ανάμεσα στις 12.37’30’’π.μ και 12.37’35’’π.μ της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου 2008..."

Eisaste gamatoi re k gamo ta atomaaaaaaaaa!!!

Thelo to DVD!!!

Muaxaxaxaaxaxaxaxa!!!

Αναζήτηση στο Μπακότερμα