Monday 28 September 2009

ΚΙ ΑΛΛΟ!!! ΚΙ ΑΛΛΟ!!!

Λίγο ακόμα και ο Βαρούχας θα αποκτήσει έναν πολύτιμο συνεργάτη. Ποιον άλλο? Τον παμμέγιστο Γιώργο Μίνο! Ο οποίος απόψε, δε δίστασε να επιμείνει ότι ο Αραμπατζής έπρεπε να αποβληθεί στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ! Γεια σου ρε Μίνο Αδέκαστε! Γεια σου Νίκο Τσιαμτσίκα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας! Γεια σου Πίκο Απίκο της ποδοσφαιρικής μας Φρουτοπίας. Ή μάλλον... ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!
Σ'ένα πρωτάθλημα όπου γκολ σαν του Λεάλ (ΕΔΩ) δεν έχουμε την πολυτέλεια να βλέπουμε συχνά, η Αθλητική Κυριακή δείχνει εκατό φορές το replay με τη βουτιά του Ντιόγο και μάλιστα συμφωνούνε όλοι ότι σωστά δε δόθηκε πέναλτυ... Κι έχουμε και το Γαλάνη που την έχει δει προγραμματιστής που κάνει debugging σε κώδικα! Για να μη μιλήσω για τις περισπούδαστες αναλύσεις με τα βελάκια και τα γραφήματα της AEGEAN (προς θεού, δεν έχω κάτι με τη συγκεκριμένη εταιρεία). Ανάλυση στο "τουρλουμπούκι" λοιπόν. Μάλιστα... Ανάλυση για να δούμε πώς ξεμαρκαρίστηκε ο Σισέ και έκανε σουτ που "βρήκε στα σώματα". Ανάλυση για να δούμε "τη διάταξη των παικτών της ΑΕΚ". Μάλιστα... ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!
Τιμή και δόξα σε σένα ρε μάγκα Λεάλ για την γκολάρα που έβαλες. Τιμή και δόξα σε σένα Ντάνιελ Τσέζαρεκ γιατί το κολλάς το γκολάκι με τον Αστέρα σχεδόν κάθε Κυριακή. Τιμή και δόξα σε σένα Νέα Καβάλα γιατί (προς το παρόν) παίζεις ελκυστική μπαλίτσα.

Κι όσο για τον -συμπαθή κατά τ'άλλα- Κυρ Παναγιώτη Βαρούχα, στο γκολ του Ολυμπιακού μας λέει ότι οφσάιντ δεν υπάρχει γιατί ο Τοροσίδης "δεν κάνει συμμετοχή στη φάση και μένει ακίνητος". Συνεχίζει, όμως και λέει ότι "ακόμα κι αν είχε συμμετοχή, ο αμυντικός στο βάθος καλύπτει τους πάντες". Δείτε τη φωτό που παραθέτουμε παρακάτω. Τον έχουμε κυκλωμένο τον αμυντικό.



Μόνο που κύριε Βαρούχα ξεχάσατε κάτι. Ο ορισμός του οφσάιντ λέει ότι ο επιτιθέμενος πρέπει να καλύπτεται από τουλάχιστον ΔΥΟ αμυνόμενους... ΣΩΣΤΑ? ΣΩΣΤΑ? Άντε, που θα μας βάζεις φάσεις "για να μαθαίνει ο κόσμος"...



YΓ Αντέχεις τέτοια μπάλα?

1 comment:

Anonymous said...

Ετυχε να δω μονο αυτο το κομματι της εκπομπης και οπως ολοι (νομιζω), δεν το παρατηρησα, αυτο που σωστα γραφεις!
Το παιζει κ καθηγητης ο μλκς ο Βαρουχας!
Ελεος ρε!

egoeimai

Αναζήτηση στο Μπακότερμα