Sunday 20 February 2011

Είσαι απλά...


Είσαι απλά επικίνδυνος. Κρίμα γιατί πολλοί πιστέψαμε ότι κάτι θα άλλαζες, τώρα που είσαι καβάλα στο άλογο και σίγουρος πρωταθλητής... Αντί να βγεις και να πεις ότι όσοι μπήκανε μέσα ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ στο γήπεδο, μας δουλεύεις μες στα μούτρα μας ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο. Και "αν γινανε θα τα καταδικάσω". Τι να καταδικάσεις? Φραστικά? Άντε δώσε 100.000 ευρώ στα ιδρύματα, να ξεπλύνεις με το χρήμα τη ντροπή (κατά πώς κάνει και μια φιλάνθρωπη κυρία από τους απέναντι...). Αν εσύ είσαι αυτός που ηγείται του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα από δω και πέρα, λυπάμαι, αλλά το μέλλον είναι ζοφερό.


Είσαι απλά τζάμπα μάγκας... Έχεις χίλια δίκια γι αυτούς που μπήκαν και σου επιτέθηκαν, αλλά για τις δηλώσεις σου (όχι μόνο απόψε) και τις κοκορομαχίες με το Μαρινάκη θα πρέπει να ντρέπεσαι. Ήρθες σχεδόν τελειωμένος στην Ελλάδα και αναστήθηκες μεσιέ, και μη μας το παίζεις ότι μας κάνεις και χάρη. Να σε δούμε τι ψάρια θα πιάσεις στα προηγμένα πρωταθλήματα. Εκεί απ'όπου έφυγες -επαναλαμβάνω- σχεδόν τελειωμένος για να ρθεις εδώ και να μας πουλήσεις το καραγκιοζιλίκι σου για εκκεντρικότητα.


Είσαι απλά ανίκανος και το αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία. Κι εσύ και οι βοηθοί σου...


Είσαι απλά ένας τραμπούκος που μονίμως "τον προκαλούν" και απλά "απαντά στις προκλήσεις γιατί δεν αντέχει". Μας κούρασες. Εισαγγελέα θέλεις.


Είστε απλά θλιβεροί. Και οι τρεις. Και καλά ο Λέτο και ο Σιμάο κι ο Σισέ. Είναι ξένοι, μισθοφόροι, δεν έχουν κανένα δέσιμο. Ξεκινήσατε ρε παληκάρια απ'το πούλμαν για να πάτε στα αποδυτήρια να την πέσετε στον Τοροσίδη? Σε ποιον ρε? Σ'αυτόν που θα παίζετε παρέα στην Εθνική αύριο? Συγχαρητήρια...



Είσαι απλά ΜΑΓΚΑΣ! Ο μόνος που είχες το θάρρος να πεις έξω από τα δόντια τα πράγματα και ο μόνος που λυπήθηκε (πραγματικά κι όχι υποκριτικά) για την ασχήμια. Είσαι απλά η ελπίδα. Κανονικά εσύ έπρεπε να φύγεις από δω. Για να σωθείς.


ΥΓ1: Όσοι Ολυμπιακοί πιστεύουν ότι δεν έγινε τίποτα και δηλώνουν περήφανοι είναι απλά υποκριτές και ηλίθιοι.
ΥΓ2: Όσοι Παναθηναϊκοί πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα χάθηκε σήμερα (κι όχι με τόσες και τόσες γκέλες στα προηγούμενα ματς) είναι το αντίθετο απ'τους παραπάνω Ολυμπιακούς. Ηλίθιοι και υποκριτές.
ΥΓ3: Όσοι λοιποί "ανακάλυψαν" την κατάντια του εκτρώματος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο απόψε είναι αυτοί που ουσιαστικά τη συντηρούν. Ο νοών νοείτο.
ΥΓ4: Κανονικά θα πρεπε να ξαναμπούμε σαν μπλογκ στη σιωπή, αυτή τη φορά σκόπιμα, μετά και το σημερινό "σόου". Αλλά δε θα το κάνουμε. Απλά θα αλλάξουμε στάση. Προς όλους.

Fondeus



Σισέ, Τζόρβας,Κατσουράνης, Λέτο, Ιωννίδης και Νίνης κατέβηκαν από το πούλμαν και άρχισαν μα ψάχνουν στα αποδυτήρια, προκειμένου να βρουν τον Τοροσίδη, για άγνωστο λόγο, με τον Αργεντίνο να φωνάζει «φέρτε μου τον Τοροσίδη να τον γ....»!


Τότε, βγήκε από το δωμάτιο ο Μαρινάκης, ο οποίος έσπρωξε τον Νίνη και ο Τζόρβας τον ρώτησε «γιατί τον σπρώχνεις;». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ απάντησε «Τζόρβα φύγε από εδώ. Απόψε σας γ....», ενώ αμέσως δέχθηκε την απάντηση του Τζόρβα. «Τι γ....; Εγώ θα σε γ.... π.... ξεπλένη, που μέσα σε ένα χρόνο έχεις φέρει το ποδόσφαιρο 200 χρόνια πίσω!»,


Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν αργότερα κατά την αναχώρηση του πούλμαν του Παναθηναϊκού με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μητρόπουλο. Ο Τζόρβας φεύγοντας χτυπούσε πόρτες, ο Λέτο συνέχισε να ψάχνει τον Τοροσίδη με τον Σισέ να τον τραβάει και ο Νίνης μουρμουρούσε διάφορα! Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος έπιασε τον Καραγκούνη και του λέει, «άντε γ....», για να λάβει την απάντηση από τον Τζόρβα, ο οποίος του είπε «πρόσεξε το στόμα σου γιατί θα έχεις πρόβλημα»!


Οι παίκτες των πρασίνων αποχώρησαν και όταν είχαν μπει όλοι στο λεωφορείο έκανε ξανά την εμφάνισή του ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος άρχισε να τους βρίζει, λέγοντας «εγώ σας γ...» και εκείνοι να χτυπούν τα τζάμια του λεωφορείου! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού όπως ήταν φυσικό ήταν έτοιμοι να κατέβουν και τους συγκράτησε ο Γόντικας, ο οποίος αποφάσισε να κατευνάσει τα πνεύματα. Όταν, λοιπόν, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ρώτησε τον Μητρόπουλο, «γιατί βρίζεις;», πήρε την απίστευτη απάντηση, «όταν με βρίζουν, βρίζω κι εγώ και σήμερα σας γ....» και τον Γόντικα να σχολιάζει, «πολλοί γ...δες μαζευτήκατε εδώ πέρα!», για να λήξει εκεί το επεισόδιο.

Πέρα από το προφανές, δηλαδή την τραγική εικόνα, την εμετική κατάληξη, του όλου σκηνικού απόψε..
Δυο πράγματα να πω. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ όσοι φωνάζουν για "αλητεία" απόψε.  Ευθυνόφοβοι όσοι σκούζουν για την κόλαση του Καραισκάκης. ΜΑΛΑΚΕΣ όλοι μας. Οι περισσότεροι σήμερα λένε "ΑΙΣΧΟΣ..ΕΛΑΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ"
Γιατί του χρόνου, 70.000 κόσμος θα πάει στο ΟΑΚΑ, ξεχνώντας τα σημερινά "δεν ασχολούμαι με το έκτρωμα", με προθέσεις να κάνουν τα ίδια αν τους δοθεί η ευκαρία. 
Γιατί μετά τα περσινά, μετά τα χαμένα δάχτυλα της κοπέλας του security στο ΟΑΚΑ, οι αντίστοιχοι ΘΙΓΜΕΝΟΙ, που φώναζαν για ΚΟΛΑΣΗ του ΟΑΚΑ, κατέβηκαν απόψε στο Φάληρο να κάνουν τα ίδια.
Γιατί μετά τα περσινά, στον 4ο τελικό του ΣΕΦ, όλοι οι θιγμένοι και καθωσπρέπει, ανέβηκαν στο ΟΑΚΑ και πέταξαν φωτοβολίδα στον Παπαλουκά.
Αν του χρόνου, στα ματς σε ΟΑΚΑ και Καραισκάκη, υπάρχουν πάνω από 1000 άτομα στο γήπεδο, όλοι που φωνάζουν/με σήμερα, είναι/είμαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
Αν του χρόνου, στα ματς σε ΟΑΚΑ και Καραισκάκη, υπάρχουν πάνω από 1000 άτομα στο γήπεδο,  όλοι αυτοί που λένε πως θέλουν το υγιές ποδόσφαιρο, θα έχουν αποτύχει.
Γιατί τότε θα στηρίζουν/στηρίζουμε το έκτρωμα που σήμερα σιχτιρίζουμε.



Skywalker


4 comments:

bhoy said...

Καλώς επανήρθατε...Έπρεπε να γίνει το μεγαλύτερο(;) αίσχος.
Βασικά η ανάρτησή σας προσπαθεί να εξισώσει κάποιες ανόμοιες καταστάσεις.
Να βρίσετε τον Σισσέ,γιατί;Επειδή έκανε για 2η φορά στην ζωή του,μια ενέργεια η οποία επικοινωνιακά θα αποφόρτιζε την πίεση από τους συμπαίχτες του;Μέχρι κι ο Καίσαρης ο μεγάλος έγραψε κείμενο περί ανεκτικότητας του διαφορετικού,μιλώντας για έναν σταρ που δεν έχει ανάγκη αλλά εσύ F. λες τα δικά σου.
Όσο για την 3άδα που μπήκε μέσα να "κυνηγήσει"-ναι βάζω εισαγωγικά,όχι γιατί δεν το πιστεύω εξάλλου το άκουγα live στον SENTRA αλλά γιατί η πρόθεση των ελλήνων είναι σίγουρο πως ήταν διαφορετική από αυτήν του Λέττο.Όσο για την εθνική,σου υπενθυμίζω και δηλώσεις κι ενέργειες παιχτών της ΑΕΚ.
Όσο για τον Βαλβέρδε ποιες είναι οι δηλώσεις του που κόσμησαν;Πως πήρε αποστάσεις από το ντου στο τέλος;;; Για τα επίμαχα σημεία;Ή μήπως για την αναλυσάρα που λέει για πίεση μετά το γκολ...;;;

Αυτά τα ολίγα.

υ.γ.
(1)κακώς ασχολιόμαστε με το ποδόσφαιρο - ίσως και με το μπάσκετ,στην Ελλάδα.Αλλά είναι τα γαμημένα τα βιώματα βλέπεις.
υ.γ.
(2) ακολουθούν μεγάλοι αγώνες(ημι-τελικοί) μεταξύ των 2 "αιωνίων" σε βόλλεϋ αντρών/γυναικών,πόλο αντρών,μπάσκετ αντρών.Ευτυχώς μας ξέφυγαν κάποια άλλα...

Fondeus said...

Για το Σισέ ίσως ήμουν υπερβολικός, αλλά είχα περισσότερο στο μυαλό μου τη δήλωση "με πήδηξαν" (και η οποία έμεινε ατιμώρητη) παρά τα χτεσινά. Επειδή είναι ο Σισέ δε σημαίνει ότι είναι και ο Μεσσίας -στο τριτοκοσμικό ποδόσφαιρό μας- που δικαιούται να λέει ό,τι θέλει. Εξ ου και το επιχείρημα ότι ήρθε σχεδόν τελειωμένος.
Για τους 3 διεθνείς τι να πω. Δε νομίζω ότι προσπάθησαν να προστατεύσουν τον Τοροσίδη απ'τις άγριες διαθέσεις του Λέτο :)
Όσο για το Βαλβέρδε και μόνο ότι εξέφρασε τη λύπη του, την ίδια ώρα που όλοι έκαναν κοκοκο αρκεί.

Tasos said...

Το παράκανες με την κριτική σου στον Cisse, προφανώς μας κάνει χάρη που που παίζει στο Ελλάντα αν και δεν τον τιμεί που έπεσε τόσο χαμηλά με τις αντιπαραθέσεις και τις δηλώσεις του ιδιαιτέρα αν θέλει να λέγεται μεγάλος παίχτης.
Όσον αφορά τους Έλληνες διεθνείς μόνο για τους 3 του Παναθηναϊκού έχεις κάτι να πεις? Για τον Τοροσίδη τα κάνουμε γαργάρα? Σε κάθε ντέρμπι είναι χειρότερος από τους ξένους μισθοφόρους και ειδικά χθες ξεπέρασε τον εαυτό του.

Fondeus said...

Χάρη φίλε Τάσο δε μας κάνει κανένας. Ούτε ο Καρεμπέ έκανε χάρη που "κοσμούσε" τα ελληνικά γήπεδα σβερκώνοντας τον Οκκά. Ούτε ο παραδόπιστος Ριβάλντο ούτε κανείς άλλος. Δε θέλω να μειώσω την αξία κανενός παίχτη, αλλά σόρι, πληρώνονται (και μάλιστα αδρά), δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Πού ήταν ο Σισέ να καταδικάσει το ντου των οπαδών του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ με το Βόλο?
Ο Τοροσίδης ναι, ήταν εριστικός στο ματς, αλλά να κατεβαίνεις απ'το πούλμαν μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα να πας να τον βρεις για ντου...?

Αναζήτηση στο Μπακότερμα