Saturday 14 March 2009

Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ

Μας γεμίζει τις σελίδες ο φετινός ΠΑΟΚ. Μια με τα πιτσιρίκια του, μια με τους παππάδες του, με τις μαλαματίνες και τις μπουνιές..







ΥΓ Δεν φτάνει που δεν τιμωρήθηκε η Τούμπα, και την ΓΛΙΤΩΣΑΝ με 100 χιλιάρικα, κάνουν και έφεση........ Μπράβο σε αυτούς που τον ψήφισαν μέσα στους 100 Μεγαλύτερους Έλληνες...

8 comments:

Anonymous said...

ΥΓ... ΕΕΕ σόρρυ κιόλας, αλλά μαζί με τον ΜΠΑΟΚ που δεν τιμωρήθηκε, μήπως λέω μήπως δεν τιμώρήθηκε και ο Ντάνιελσάν Νικοπολίδης??
Για να τα λέμε όλα (τα πάντα)..

Skywalker said...

έχεις δίκιο.ο τύπος πήγε να πάρει την φανέλα του και ο αχρείος τον κλώτσησε...

Anonymous said...

Χαχα!! Πολύ καλό! Και εγώ αν ήμουν 12χρονος αλβανός τέτοια αστεία θα έλεγα.. Όμως and please do correct me if im wrong
1. Υπάρχει νόμος που λέει ότι εάν βιαιοπραγήσει ένας ποδοσφαιριστής, ανεξάρτητα αν βρίσκεται σε άμυνα ή επίθεση τρώει αυτομάτως 3 αγωνιστικές? Και αν είναι κ (κηπουρός) αρχηγός 5? {Κουτός νόμος μαιφρέντ αλλά νόμος}.... Υ/Ν
2. Πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά ο 2ος ολυμπιακός κάποτε με βάση ένα νόμο?.. Υ/Ν
3. Κέρδαγε ο ολυμπιακός μέσα στη καλαμαριά 0-5 και βάλανε τον Βάλνερ και το έκανε η παιχτούρα 6-5?.. Υ/Ν
4. Διαρρηγνύε τα ιμάτια του ο επίσημος ολυμπιακός λέγοντας...gay ύφος.. 'εε ο νόμος είναι νόμος. Μπορεί να είναι άδικος ο κανονισμός, μπορεί να μην συμφωνούμε αλλά όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο και όλοι πρέπει να τον τηρούμε'?.. Υ/Ν
Αλλά έτσι είναι οι κανονισμοί..Flexible..Όταν σε συμφέρουν βγαίνεις απτα ρούχα σου κ φωνάζεις 'Το λέει ο νόμος το λέει ο νόμος, κ τον νόμο τον τηρούμε όλοι ' κ όταν δεν σε συμφέρει 'Έλα μωρέ τώρα κάτι λέει η μαλακία ο κανονισμός αλλά ηθικά δεν πρέπει να τηρηθεί'..

Anonymous said...

για τον νομο της καλαμαριας συμφωνουμε, υπαρχει. να μαθω για τον νομο με την κλωτσια παρακαλω. και να τσεκαρεις τι σημαινει στα νομικα "το αισθημα περι δικαιου του κοινου".και να δεις τις δηλωσεις του παοκ:καλα εκανε ο ανθρωπος και κλωτσησε.
αλλα αν ειναι να χαρει ο κοσμος να τιμωρηθει ο νικοπολιδης, θα εχει μεγαλο κερδος και η αεκ και ο παο και ο παοκ.....
χεστηκε ο ΟΣΦΠ αν νικαγε η εχανε στην καλαμαρια. αφου εκαναν την βλακεια...και η αεκ κινηθηκε αφου νικησε τον οσφπ μπας και βγαλει τπτ απο την υποθεση..

Anonymous said...

anonymous..
Υπάρχει κανονισμός που λέει οτι εάν βιαιοπραγήσει ένας ποδοσφαιριστής, ανεξάρτητα αν βρίσκεται σε άμυνα ή επίθεση τιμωρείται.. Προφανώς κ ο κανονισμός αυτός είναι ηλίθιος. (Κάποιος θα πεί ότι και ο κανονισμός ένας ποδοσφαιριστής να μην μπορεί να αγωνιστεί σε 3 διαφορετικές ομάδες είναι επίσης εντελώς ηλίθιος). Προφανώς κ ο Κηπουρός δεν έπρεπε να τιμωρηθεί.(τι να κάνει, να κάτσει να τις φάει?)
Αλλά το γαμημένο το θέμα είναι άλλο...
Δεν μπορείς ολυμπιακέ(κ κάθε ολυμπιακέ) τον Μάιο επειδή σε συμφέρει να τσιρίζεις σαν 13χρονο κοριτσάκι για την τήρηση τον κανονισμών k να επωφελήσαι απο αυτές κ 8 μήνες μετά οτάν προφανώς αυτοί δεν τηρούνται να σφυράς κλέφτικα γιατί σε συμφέρει.

Skywalker said...

fysika kai mporeis pontie pilate.ellada einai edw.min ta pairneis kai poly sovara.einai olo to thema gia gelia kai gia havale, merikes fores omws na kratame kai to stoma mas kleisto..(en prokeimenw o paok pou evgale eyxaristiria anakoinwsi...)

Anonymous said...

Ο ΠΑΟΚ τιμωρηθηκε με 115.000 ευρω προστιμο.

Το λεω για οσους ηλιθιους εδω μεσα εχουν την ψευδαισθηση οτι δεν τιμωρηθηκε.

Anonymous said...

"ηλίθιοι" ε? μεγάλη τιμωρία, τον γονάτισαν, και δεν θα το ξανακάνει...συνετίστηκε η μαλαματίνα

Αναζήτηση στο Μπακότερμα