Monday 9 March 2009

Όμορφα και ωραία



-Απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν στις Κασσάνδρες ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει εποχή. Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και για την εφαρμογή των μέτρων τάξης. Μέσα σ’ αυτούς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τους απλούς αστυνομικούς, που με αυτοθυσία εκτέλεσαν τις εντολές των ανωτέρων τους."

Και κάποιες φωτογραφίες




Συμπέρασμα: δεν περνάτε εμάς για χαζούς, τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ θεωρείτε χαζούς, δικαίωμα σας.

- Επειδή καλός ο χαβαλές αλλά μερικά πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται και σοβαρά, συνεχίζουμε με την ανακοίνωση "...Πρέπει να προβληματίσει ακόμη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το γεγονός, ότι για να δημιουργήσουν την εμπόλεμη εικόνα που βόλευε την προπαγάνδα τους, αφενός ενεργοποίησαν αστυνομική δύναμη υπερπολλαπλάσια των πραγματικών αναγκών και αφετέρου έκαναν μικρά παιδιά να κλαίνε από τα χημικά και τον πανικό που δημιούργησαν. "
Άρα ο Ολυμπιακός και ο Τύπος δημιούργησαν κλίμα? Για δείτε εδώ
"Εμείς απο την μεριά μας δίνουμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τον χαρακτήρα που έδειξε, απαιτούμε τη νίκη στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος για να μείνουμε μόνοι μας στη δεύτερη θέση και βέβαια υποσχόμαστε μοναδικές στιγμές φιλοξενίας σε όλη την αποστολή του δαφνοστεφανομένου (παίκτες, προπονητές, συνοδούς, γκόμενες παικτών, τον αρχιμπάτσο που παριστάνει τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού, τον πορνόγερο που ηγείται της αποστολής κτλ.). Επιπλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τον τυχερό που θα έρθει να κάνει κόρνερ μπροστά στην 4 και υποσχόμαστε μία κατακόκκινη Κυριακή." Από την επίσημη ιστοσελίδα της Θύρας 4.
- Και όλα αυτά γιατί? Γιατί ο Κουκουλάκης δεν υπέδειξε ως όφειλε φαουλ και κόκκινη κάρτα στον Α. Παπαδόπουλο σε μαρκάρσιμα στον Μπακαγιόκο. Σφύριγμα που όπως όλοι καταλαβαίνουμε θα άλλαζε την ροή του αγώνα και ο ΠΑΟΚ θα έβαζε 2 γκολάκια καθότι γρήγορη, επιθετική και επικίνδυνη ομάδα. Αφορμή έψαχναν οι άνθρωποι μετά από 2 ήττες στο Καραισκάκη (εύκολες και με 2-0), να κάνουν τις μανούρες τους. Όσο για τα παραμύθια του ΠΑΟΚ "ευτυχώς φύγαμε ζωντανοί από το Καραισκάκη", να βρουν την απάντηση σε αυτούς που είχαν την φαενή ιδέα να βάλουν "πρωτοκλασσάτα" στελέχη συνδέσμων του ΠΑΟΚ στα επίσημα του γηπέδου. Έφαγαν λίγο ξύλο και πήγαν σαν κύριοι στην σουίτα τους. Γιατί αυτό είναι λογικό να γίνει στην Ελλάδα, αλλά ακόμα και σε αυτην την χώρα μερικά πράγματα θα πρέπει να προλαμβάνονται, έχοντας υπόψιν τις ειδικές συγκυρίες. Δηλαδή αν πήγαινε ο Τσουκαλάς με τον Κουντούρη στα επίσημα της Τούμπας και έτρωγαν ξύλο τι θα λέγαμε? Φυσικά θα βρίζαμε τον "έξυπνο" που τους έβαλε εκεί. Όλοι ξέραμε τι θα γίνει λοιπόν στην Τούμπα, αλλά τα μέτρα πρόληψης τελικά ήταν ηλίθια. Η Μαλαματίνα καρφώθηκε 1 μέτρο μακριά από τον πεσμένο Τζόρτζεβιτς..
-Στα αγωνιστικά λίγα πράγματα. 0-0 με τον Ολυμπιακό καλύτερο (δεν θα μιλήσω για "δεύτερα" γιατί φάνηκε πως μερικοί παίκτες θα έπρεπε να λογίζονται ως βασικές λύσεις), πήρε ΑΝΕΤΑ το χ και έριξε τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση. Ο ΠΑΟ (jekyll+hide) έριξε 3 στην Λάρισα, παρά τις πρόβες (εν' όψει Βιγιαρεάλ) του Τεν Κάτε με τα 3 αμυντικά χαφ. Η ΑΕΚ μετά από πολύ καιρό έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο.Α! Χαίρεται η Ελλάδα...που πέφτει ο ΟΦΗ.

No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα