Friday 14 November 2008

Κούδας, Αλαμάνα, διαβατήρια..

Για μένα είναι το 2ο μεγαλύτερο ντέρμπι μετά το ΟΣΦΠ -ΠΑΟ. Όχι τόσο λόγω δυναμικότητας των αντιπάλων, όσο για την προϊστορία, τον μύθο. Παλαιότερα ματς έχουν μείνει στην ιστορία ως αμφίρροπα, απίστευτης έκβασης, μεγάλης σημασίας, καθοριστικά. Η μεγάλη κόντρα για τον Κούδα, η Αλαμάνα, τα επεισόδια.
Αθήνα - Θεσσαλονίκη λοιπόν. Και οι μεγάλοι τους πρέσβεις αναμετρώνται. Γιατί κακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ είναι κράτος στον Βορρά. "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος για τους τίτλους που του έχουν κλέψει και όχι γι αυτούς που έχει κατακτήσει" λένε οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες.
Για την επερχόμενη "μάχη" λοιπόν εμείς θα θυμηθούμε διαφορετικά γεγονότα από αυτά που θα διαβάζατε συνήθως (φυσικά εδώ θα θυμηθείτε μεγάλες "πλάκες" και για τους δύο).
Καλώς τα παιδιά..
O Αμπαλέα και η δική του άποψη για την Αλαμάνα...magical stuff
Athens vs Thesaloniki documentarie
Σούτια το 1998
Τάσος Μητρόπουλος στην Τούμπα
Where is the ball?

ΥΓ1 Ο ΠΑΟΚ για εμένα είναι αυτό που λέμε "οι μεγάλες αγάπες καταλήγουν σε μεγαλύτερα μίση..". Παιδί ήμουν, άργησα να βρω το λιμάνι μου...
ΥΓ2 Σοβαρά τώρα, αν νικήσει ο Ολυμπιακός, στην Ζέα πρέπει να παραγγείλουν 500 βεγγαλικά και πυροτεχνήματα, μπλούζες "Ολυμπιακός - Πρωταθλητής Ελλάδας 2008-2009". και να στείλουν στους βετεράνους πρόσκληση για το καθιερωμένο φιλικό πριν την απονομή.

1 comment:

Anonymous said...

Ο ΠΑΟΚ για εμένα είναι αυτό που λέμε "οι μεγάλες αγάπες καταλήγουν σε μεγαλύτερα μίση..".

Γιατί?Τι έγινε κι αυτή η αλλάγή...?

Το βίντεο με τον Αλέφαντο τρελό γέλιο....

Ετοιμαστείτε για ήττα απόψε γαυράκια...

Αναζήτηση στο Μπακότερμα