Sunday 30 November 2008

Diogo bonito VS Minos EMI

Ανεξάρτητα με το ποια ομάδα υποστηρίζετε είμαι σίγουρος ότι ευχαριστιέστε μπαλίτσα με το Θρύλο. Jogo bonito που λένε και στο χωριό του Ερνέστο.. Και για την περίπτωση του Ολυμπιακού είναι Diogo bonito. Είναι νωρίς, το ξέρω. Αλλά κάποια στιγμή αυτός ο "ταύρος" από τη Βραζιλία θα φορέσει τη φανέλα μεγάλης Ευρωπαϊκής ομάδας. Προς το παρόν ταλαιπωρεί όσο και όπως μπορεί αμυντικούς που είναι παντελώς ανήμποροι να τον σταματήσουν. Το πρόσωπο όμως της ημέρας στο Καραϊσκάκη ήτανε ο Τάκης Λεμονής. Φανερά αγχωμένος και αμήχανος κόντρα στη μεγάλη του αγάπη, συνελήφθη από τον φακό του καμεραμάν κάποια στιγμή στον πάγκο του με γυαλιά και βιβλιαράκι...Προσπαθούσε να υποδυθεί τον προκάτοχό του,Λίνεν, γιατί προφανώς δεν άντεχε τη συγκίνηση..."Τάκη ψυχάρα δε σε χάλασε η τεσσάρα"...Μια τεσσάρα που προήλθε από των Κώστα Μήτρογλου, μην το αγνοούμε αυτο! Είναι μαγικό, είναι απίστευτο. Ο Mr GLX μπαίνει (όποτε μπαίνει τέλος πάντων) σε ματς και χωρίς να το καταλάβει κι ο ίδιος ακουμπάει τη μπάλα και κάνει τα γκολάκια του. Μετά, επιστρέφει στη λήθη του πάγκου και της εξέδρας, όπου καταψύχεται και ξαναεμφανίζεται (χωρίς να έχει αίσθηση του χώρου και του χρόνου) σε ένα επόμενο ματς για να ξανασκοράρει...
Ο μόνος που κηνυγάει τον Ολυμπιακό με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου είναι ο Γιώργος Μίνος. Κηνυγάει διαιτητές, κηνυγάει αντιπάλους, κηνυγάει τους πάντες. Χωρίς αυτόν, ο ΠΑΟΚ θα βρισκόταν στην ίδια μοίρα με ΠΑΟ και ΑΕΚ.
Για τον Παναθηναϊκό, σε πείσμα όσων λέγονται και γράφονται, πρέπει να πω ότι το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης είναι απόλυτα φυσιολογικό. Υπήρχε -με το χέρι στην καρδιά- άνθρωπος που να πιστεύει ότι μετά το διπλό στο Μιλάνο, οι πράσινοι θα κέρδιζαν τον Αστέρα? Ακόμα ακόμα, αν υπήρχε -εστω- κάποιος, πίστευε ότι ο Παναθηναϊκός θα προσφέρει και θέαμα με πολλά γκολ? Ρε φέρτε του καμιά Ίντερ, καμιά Βέρντερ να τους ρίξει 3 μέσα-έξω! (Λέμε τώρα...)
Την ίδια ώρα, ο Άγγελος Μπασινάς είναι το δράμα της ΑΕΚ προσωποποιημένο... Το τούνελ δεν έχει φως, το βαρέλι δεν έχει πάτο και τα ελληνικά του Μπάγεβιτς όσο περνάνε τα χρόνια χειροτερεύουν... Άξιζε κάτι καλύτερο η ΑΕΚ σήμερα, μετά από 3 δοκάρια κι ένα διπλο-χαμένο (όπως λέμε αδικοχαμένο) πέναλτυ. Αλλά...όπου φτωχός κι η μοίρα του...
Θα μου πείτε με το δίκιο σας κι εσείς σαν αναγνώστες "ρε μεγάλε, σταμάτησες να γράφεις για τους άλλους, τους μικρότερους? αφού καλύτερα παίζουν από ΠΑΟ και ΑΕΚ.." Δεν έχετε άδικο.

Περισσότερα αύριο!

1 comment:

Anonymous said...

Για πες μας φιλε σε ποια μεγαλη ομαδα παιζει ο ντιογκο τωρα να κλαψουμε?

Αναζήτηση στο Μπακότερμα