Monday 17 November 2008

Όμορφα και ωραία

- Πως να έχουν επιτυχίες οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη -κυρίως ο εκάστοτε πρωταθλητής- όταν αντιμετωπίζει συνοθυλεύματα, πυγμάχους, τρομοκρατικές επιθέσεις με ψάρια και πέτρες ?(βλ.Ξάνθη και εδώ). Δηλαδή δεν κοπιάζει και πολύ να στεφθεί πρωταθλητής όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός και κυριαρχεί η γελοιότητα.
-Το πρωτάθλημα τελείωσε. Το λέω με 95% σιγουριά. Ο Παναθηναϊκός έχει όντως εύκολο πρόγραμμα τις επόμενες 5 αγωνιστικές, αλλά δεν εμπνέει ΚΑΜΙΑ σιγουριά. Περιμένω αντίλογο (αν υπάρχει)
-Και είναι λυπηρό που τελείωσε. Είναι βαρετό να "κλειδώνει" από τον Νοέμβρη.
-Όταν ο Κετσπάγια αρνείται την ΑΕΚ με το επιχείρημα "Εγώ ετοιμάζομαι να περάσω στο επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ η ΑΕΚ", και όταν στο τέλος του ντέρμπι των πρωτοπώρων ακούγεται το "Τάσος Πάντος οε οε οε", καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως δεν υπάρχουν ισσοροπίες και μερικές ομάδες είναι έτη φωτώς μπροστά από άλλες.
-Τι εννοώ? Βάλτε τα κάτω. Οι μεταγραφές επιθετικών των αιωνίων. Σόουζα vs Ντιόγκο..
Οι μεταγραφές αμυντικών των αιωνίων. Μελίσσης vs Αβραάμ.. Οι μεταγραφές μέσων ΑΕΚ και ΟΣΦΠ. Πελετιέρι- Μπασινάς vs Ντούντου.. Έυκολα και γρήγορα συμπεράσματα. (ειλικρινά περιμένω αντίλογο)
-Στο λιμάνι έχουν στο μυαλό τους πια πότε θα κλειδώσουν τον τίτλο. Τίποτε άλλο. Στην Παιανία ανησυχούν για: το -7, τους χαμένους βαθμούς εντός έδρας, την κακή απόδοση της ομάδας, τον προπονητή, την φαγωμάρα των οπαδών, τα επεισόδια στη Λάρισα, το γήπεδο στον Βοτανικό. Στην ΑΕΚ ανησυχούν για: προπονητή, πρόεδρο, παίχτες, γήπεδο, προπονητικό κέντρο.
-Για τον Γκαρσία τι να πω? Έχουμε δει αλήτες και αλήτες, αλλά τέτοια φτωχομπινεδιά ποτέ. Αδιαφορώ.

No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα