Thursday 10 March 2011

Αντίδοτο στο σίχαμα

Η απόφαση γυρνάει εδώ και καιρό στις σκέψεις μας. Μετά το Καραισκάκη. Όχι τόσο για αυτά που έγιναν εκεί, αλλά για την υποκρισία των εκάστοτε αδικημένων, που έκπληκτοι είδαν την ασχήμια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, που ξύπνησαν από το όνειρο της ελληνικής SuperLeague και είδαν ξαφνικά την πραγματικότητα. Μαρινάκης, screw, Γκοβού, Τοροσίδης, πούλμαν, κομμένα δάχτυλα, Σισέ, fat boy, Μπέος, Κούγιας, Πατέρας, βόμβες, Πιλάβιος, Λέτο, Ζαγοράκης, μπουρδέλα, Δαλούκες και προσφάτως κασέττες.
Εμείς πως το βλέπουμε; Ως εξής: Ο Α.Κ είναι στην απέξω και προσπαθεί να μπει πάλι στα πράγματα με κάποιο αντάλλαγμα και βγάζει στην φόρα τον Α.Μ, που φοβούμενος τι παει να γίνει λέει "έτσι είστε μ@@@πάνα;θα σας πάρω όλους μαζί μου λαμόγια" και βγάζει και αυτός με την σειρά του στην σέντρα τον Ν.Π.
Λοιπόν εμείς σαν Μπακότερμα, σαν ρομαντικοί του ποδοσφαίρου και της πολύπλευρης ομορφιάς του, εμείς που μεγαλώσαμε με Καστέλ, Panini, ιστορίες για παλιά Μουντιάλ από τους γονείς μας, εμείς που ξενυχτήσαμε για το όποιο Σουηδία-Ουρουγουάη κάποιας διοργάνωσης, εμείς που γελάσαμε και διασκεδάσαμε και κλάψαμε με το ποδόσφαιρο, σταματάμε για όσο νομίζουμε να ασχολούμαστε με αυτό το σίχαμα. Κοινώς, μετά απο αγωνιστικές, μην μπείτε εδώ για να δείτε κάποιο σχόλιο για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό, την ΑΕΚ, τον Εργοτέλη και τους λοιπούς θύτες και θύματα.Υπάρχουν sites κατευθυνόμενα αναλόγως, με δυνατότητα σχολιασμού για "μπεε και φαααπ".ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ.

Μισό να ξεχάσω λίγο τι είδα και τι άκουσα τις τελευταίες εβδομάδες..
ΟΚ


Λοιπόν, με αφορμή το 550ό παιχνίδι του Xavi με την Barcelona, γυρίστηκε ένα πολύ καλό ντοκυμαντέρ για τον ΜΕΓΑΛΟ αυτόν ποδοσφαιριστή. Τον ιθύνοντα νου της πρωταθλήτριας Κόσμου και Ευρώπης.

Απολαύστε (σε περίπτωση που δεν φορτώσουν αυτόματα οι υπότιτλοι, πατήστε το cc)






2 comments:

Anonymous said...

ΣΙΧΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΛΑΔΟΝ ΕΛΑΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΗΝ ΕΚΘΡΕΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ....ΚΑΘΑΡΣΙΟΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΓΚΟΒΟΥ, ΣΙΣΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ . ΕΙΣΑΣΤΕ,,,,ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ....ΘΕΡΙΣΕΤΕ.

Skywalker said...

Μάλλον είσαι φρέσκος αναγνώστης "Ανώνυμε".. Δεν πειράζει εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε αν θες.

Αναζήτηση στο Μπακότερμα