Tuesday 1 March 2011

Πάμε Γήπεδο


Δείτε λιγάκι τα παρακάτω βίντεο..






Προσέξατε κάτι κοινό; Κάτι που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν ζήσει ποτέ;

Φίλαθλοι και των δύο ομάδων να κάθονται στις ίδιες θύρες και να πανηγυρίζουν εναλλάξ τα γκολ των ομάδων τους, χωρίς να μην ανοίγει μύτη, χωρίς να υπάρχουν ούτε αντεγκλήσεις του τύπου "κάτσε κάτω ρε μαλάκα που ήρθες εδώ μέσα να πανηγυρίσεις". Παραστάσεις που δεν τις έχω εγώ. Παρόλο που έχω -όπως οι περισσότεροι- προλάβει φιλάθλους και των δυο ομάδων στα γήπεδα(σε διαφορετικές θύρες βεβαίως με νεκρές ζώνες). Ούτε καν αυτό δεν έχουμε πια στην Ελλάδα.
Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Γιατί πιστεύουμε πως οι περισσότεροι από εσάς όπως και εμείς θα θέλαμε να ζήσουμε έτσι το γήπεδο και το ποδόσφαιρο. Θέλει προσπάθεια πια, θέλει να χαλαρώσουμε λιγάκι. Δεν είπαμε να γίνουμε και Αγγλία, θα ακουστούν και οι 'ψιλές' αλλά μέχρι εκεί. Το ζητούμενο είναι να φύγουμε όλοι μαζί μετά γελώντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλο. "Ωραίο το παλτό σας", "Άντε ρε!Αν δεν έχανε ο δικός μας το άχαστο, θα είχατε φάει 5". Σας ακούγονται ουτοπικά όλα αυτά όπως και σε μένα. Δεν είναι ακατόρθωτα όμως.
Η ραδιοφωνική εκπομπή Fight Club του Novasport Fm, ξεκινά με πρωτοβουλία της, μια δράση - προσπάθεια- κάλεσμα σε όσους συμφωνούν με τα παραπάνω.

Αν λοιπόν πιστεύεις σε αυτή την πρωτοβουλία που έπεσε ως ιδέα από τον Κώστα Βαϊμάκη και σκοπεύουν να την στηρίξουν πολλά ΜΜΕ, αν πιστεύεις και εσύ ότι είσαι ένας από αυτούς που μπορεί να πάει ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ με τον φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας και να κάτσει δίπλα του, τότε δεν έχεις παρά να στείλεις ένα mail με τα στοιχεία σου στη διεύθυνση pame_gipedo@yahoo.gr

ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ!

Σαν 'Μπακότερμα' θα στηρίξουμε όσο μπορούμε την προσπάθεια αυτή.



No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα