Saturday 10 October 2009

Χλατς... χλατς... χλατς...

Άφησε καλές εντυπώσεις ο Roger Mason από το πέρασμά του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Καλός σουτέρ με σωστό και ωραίο στυλ. Είχε την ατυχία να έρθει στο λιμάνι σε μια άσχημη για τους ερυθρόλευκους περίοδο, αλλά τα κατάφερε μια χαρά. Και μπράβο του που το πάλεψε και τώρα αγωνίζεται -αρκετές φορές μάλιστα σαν βασικός- σε μια απ'τις καλύτερες ομάδες στο ΝΒΑ, όντας πολύ αξιόπιστη λύση στο σουτ. Στο βίντεο που ακολουθεί λέει κάποια πράγματα για το πέρασμά του από τη χώρα μας και τον Ολυμπιακό, για την καριέρα του κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν το βάλαμε τόσο για ακούσουμε τι λέει ο συμπαθής Mason, αλλά για να δώσετε προσοχή στο τι γίνεται πίσω του στο βάθος, αριστερά και δεξιά. Όπου 2 μπασκετμπολίστες των Spurs κάνουν προπόνηση στο σουτ (ο αριστερά πιθανολογώ -απ'το στυλ- ότι είναι ο Ginobili). Το "χλάτσωμα" πάει σύννεφο... Τόσο απλά...


2 comments:

lew_alitheies said...

σε μια απ'τις καλύτερες ομάδες στο ΝΒΑ??
pou re megale dld?stous SAN ANTONIO STERNS?ase twra me tous diorismenous....
San Antonio Sterns

Nickname for the NBA's darlings, the San Antonio Spurs. Given the "Stern" label because of NBA commissioner David Stern's affinity for the team.

SA STERNS said...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ "GAY"..ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΜΠΑΛΟΥ ΨΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ NBA...
MASON ΤΩΡΑ, ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ 2004-2005 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕ, ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ...ΦΑΝΑΤΣΤΕΙΤΕ

Αναζήτηση στο Μπακότερμα