Thursday 29 October 2009

Ένα μικρό διαμάντι...

Γράφω αυτές τις γραμμές και, πραγματικά, δάκρυα συγκίνησης στάζουν στο πληκτρολόγιό μου... Την έκπληξη διαδέχτηκε ο θαυμασμός και εν συνεχεία η συγκίνηση... Πώς είχε ξεφύγει αυτή η ταινία από την προσοχή μου τόσα χρόνια? Γιατί τόση άγνοια? Γιατί τέτοιο σκοτάδι?
Το μεσημέρι, ο Skywalker μου στέλνει ένα link, όπως τόσα και τόσα που ανταλλάσουμε καθημερινά μέσω MSN.
Αφορούσε μια ταινία. Μια βιντεοταινία του 1990 για την ακρίβεια. Μια βιντεοταινία σεξ για την πολλή ακρίβεια. Cicciolina e Moana ai mondiali ο τίτλος και από αυτόν, καταλαβαίνετε ποια πρωταγωνιστεί. Ε και? θα πει κάποιος. Άλλη μια τσόντα με πρωταγωνίστρια την περίφημη Cicciolina. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι... Η υποθεση του έργου είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα.



Μουντιάλ του 1990, Ιταλία. Η οικοδέσποινα της διοργάνωσης squadra azzura δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση και μια ενδεχόμενη αποτυχία μέσα στο ίδιο της το "σπίτι" θα ήταν αν μη τι άλλο τραγική. Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, λοιπόν, πρέπει να κάνει κάτι. Και ως γνωστοί μηχνορράφοι οι Ιταλοί, προβαίνουν σε ένα σατανικό σχέδιο. Αναθέτουν σε δυο πανέμορφες και σέξι συμπατριώτισσές τους, την Cicciolina και τη Moana μια αποστολή που φαντάζει εύκολη αλλά δεν είναι: Να αποπλανήσουν και να εξουθενώσουν με αχαλίνωτο σεξ τα ατού των ανταγωνιστριών της Ιταλίας...
Τον Γιούργκεν Κλίνσμαν της Δυτικής Γερμανίας, τον Ρούουντ Γκούλιτ των Ολλανδών και φυσικά τον σούπερ σταρ της εποχής. Ποιον άλλον? Τον Ντιέγκο Μαραντόνα!!!




Στο ρόλο του Ντιεγκίτο ένας άλλος σούπερ σταρ της εποχής. Ο περίφημος Ron Jeremy, ο οποίος είναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ στο ρόλο του!




Δείτε και αποσπάσματα της ταινίας (όχι σκηνές σεξ)



Αναζητήστε (σε DVD ή σε torrent) την ταινία, δείτε τη και δεν θα χάσετε!! Γιατί ναι μεν είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι αλλά καλό το ποδόσφαιρο, καλό όμως και το... πορνόσφαιρο!! Καλή διασκέδαση!!!



1 comment:

Ntok said...

Μας αποκάλυψες ταινία διαμάντι. Προσκυνώ.

Αναζήτηση στο Μπακότερμα