Wednesday 9 December 2009

Ένα σπάνιο επίτευγμα

Χτες η Bayern ισοπέδωσε τη Juventus. Έπρεπε να φύγει νικήτρια απ'το Τορίνο για να περάσει αυτή αντί των Ιταλών στους 16 και έφυγε θριαμβέυτρια. Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 νωρίς νωρίς, συνέχισε να "σφυροκοπά" τη Μεγάλη Κυρία, της επιβλήθηκε πλήρως, και μετά το 1-2 οι Ιταλοί φαίνονταν σαν να μην υπήρχαν μέσα στο γήπεδο...
Για τη Bayern ισοφάρισε ο Hans-Jorg Butt, ο τερματοφύλακας. Παράξενο? Όχι. Ασυνήθιστο ναι, παράξενο όχι. Έχουμε δει κι άλλους γκολκίπερς να σκοράρουν (όχι μόνο από την άσπρη βούλα του πέναλτυ, αλλά και με φάουλ). Το σημαντικό της όλης υπόθεσης ήταν ότι το τέρμα που σημείωσε ο Γερμανός τερματοφύλακας ήταν το 3ο του στο Champions League. Και τα 3 γκολ με πέναλτυ. Και τα 3 γκολ απέναντι στη Juventus... Ως τερματοφύλακας του Αμβούργου, της Leverkusen και τώρα της Bayern Μονάχου!




Juventus - HSV Hamburger 1-3 (2000)




Bayer Leverkusen - Juventus 3-1 (2002)




Juventus - Bayern Munich 1-4 (2009)



Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε το γκολ του φορώντας τη φανέλα της Leverkusen, κόντρα στη Μεγάλη κυρία το Μάρτιο του 2002 για τη δεύτερη φάση του Champions League. Μόνο μια φωτογραφία πανηγυρισμών.

1 comment:

Anatoliy Tymoshchuk said...

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΟΥΒΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΜΟΡΑΝΕΖΙ ΚΑΙ ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ...ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ, ΤΣΙΜΠΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΤΟΡΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΛΕΓΚΡΟΤΑΛΙΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΕΛΙΝΙ ΜΕΣΑ.
ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΟΥΛΣΕΝ?
ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΟΛΑΦ ΕΕΕΕΕΕ?
ΨΑΡΑΔΕΣ

Αναζήτηση στο Μπακότερμα