Wednesday 24 June 2009

...

-Eίναι ενδιαφέρουσα η επικαιρότητα και πυκνή σε γεγονότα..
-Ο Λέτο φαίνεται πως κουράστηκε από την αναμονή, θέλει να βρει ομάδα, ξέρει πως ο Ριέρα είναι αμετακίνητος στην Λίβερπουλ, και θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι θα καταβάλουν στην Λίβερπουλ μεγάλη ρήτρα για να τον αποκτήσουν. Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν κύριε Τεν Κάτε. (φανταστείτε Λέτο να κλωτσάει μπάλα στο πρόσωπο του Ολλανδο-Σουριναμέζου)
- Ο Αργεντίνος αριστεροπόδαρος είναι αντικειμενικά ένας καλός παίκτης μεν, αμφιβόλου χρησιμότητας δε. Το ξέρουν καλά αυτό στον Ολυμπιακό. Και δεν είναι μόνο το ένα γκολ που πέτυχε σε ολόκληρη την σεζόν πέρσι. Είναι η μανία του να δημιουργεί φάσεις και ρήγματα και να ακυρώνει ολόκληρη την προσπάθειά του στα επόμενα δευτερόλεπτα. Η τρίπλα παραπάνω, η λάθος επιλογή πάσας, και αυτή η προφανής ένδειξη ότι κάτι δεν του πάει καλά στο μυαλό του ρε παιδί μου, στην σκέψη του. Μπορεί να μεταμορφωθεί στον ΠΑΟ? Δεν το ξέρω, αλλά θα το μάθουμε αφού αποφάσισαν να πληρώσουν και να ρισκάρουν. (Ο Ίβανσιτς χαιρετάει ε?)
- Η μεγάλη μεταγραφή στο λιμάνι είναι ο Όλαφ Μέλμπεργκ, ένας παίχτης με πολυετή εμπειρία σε μεγάλα πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Θα είναι άξιος αντικαταστάτης του Άντζα, λογικά. Δεν ξέρω κατά πόσο στον Παναθηναϊκό όντως δεν ασχολήθηκαν μαζί του όπως διαλαλούν, δεν με ενδιαφέρουν αυτά.
- Το μόνο που είναι σίγουρο είναι το εξής : Ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ φαίνεται πως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, κλείνουν τρύπες και προσθέτουν αξιόλογους παίχτες στις ομάδες τους -Κατσουράνης (πολύ μεγάλη μεταγραφή, όσο κι αν θα δημιουργήσει προβλήματα στον χρόνο που θα αγωνίζονται και οι άλλοι 3 -Σίλβα, Μάτος, Σιμάο-), Λέτο, Μέλμπεργκ, Ζαϊρί(σημαντική μεταγραφή γιατί θα δώσει χρόνο ξεκούρασης σε Γκαλέτι και τον αριστερό χαφ). Και οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν τις μεταγραφές τους. Η ΑΕΚ όμως -και με στενοχωρεί αυτό- προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να πάρει τον Γρηγόρη Μάκο από τον Πανιώνιο. Και αυτό είναι άλλο ένα σημάδι για το πόσο μακριά είναι οι κιτρινόμαυροι από το "level" των άλλων δύο. Ακόμα και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει και μεταγραφές ουσίας και εντυπωσιασμού.

No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα