Monday 9 February 2009

Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στην Βουλή!

-"Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στην Βουλή!" όπως είπε και η συμπαθέστατη Άννα Καραμανλή, φυσικά με μεγάλη βοήθεια της διαιτησίας.. Nτάτη, Ντάτη cool, Ντάτη, Ντάτη cooool. Θα πέσει ο ΟΦΗ όμως εκτός απροόπτου, εκτός αν συνεχιστεί αυτό το σπρώξιμο. Και όλοι θέλουνε να πέσει, μα περισσότερο θα έπρεπε να θέλουν και οι Κρητικοί, μπας και σπάσει το απόστημα.
- Γκολάρα πράγματι του Παπαστεργιαννού, γκολάρα ως αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και του Γκαλέτι, μπράβο και στον Βύντρα. 20.000 κωλοτούμπες από το "ΟΥΟΥΟΥ" τόσων ετών το γύρισαν στο "Λούκας Βύντρα οε οε οε". Μπράβο και πάλι μάγκα που τους γράφεις όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και εδώ και 4 χρόνια παίζεις βασικός με όλους τους προπονητές του ΠΑΟ.
- Ο ΠΑΟΚ ήταν που ήταν ΑΣΤΕΙΟΣ διεκδικητής πρωταθλήματος, τώρα έγινε και ΑΣΤΕΙΟΣ διεκδικητής 2ης θέσης. Καλή ομαδούλα, αμυντικά στημένη, εκμεταλλέυτηκε το πρόγραμμα του Α γύρου και πήρε Χ από ΠΑΟ και ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ στην Αθήνα μάζεψε 6 χωρίς να κάνει φάση. That's the truth που λένε και στο χωριό μου.
- Να δείτε που ο Άρης μπορεί να σκοράρει ΚΑΙ στο επόμενο ματς. Ομαδάρα..
-Ο Πανιώνιος χώρις τους Ουρουγουανούς είναι μηδέν.
-Λάρισα και Άρης λογικά θα την παλέψουν μέχρι το τέλος για 5αδα ίσως και η Σκόντα που αγνοούσε μέχρι και χθες την νίκη για 12 αγώνες.
- Αν και στο Αλκαζάρ άξιζε την νίκη ο Ντούσκο.
- Το έχουμε ξαναβάλει αλλά σήμερα το αφιερώνουμε στους κωλοτούμπες.



No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα