Thursday 14 January 2010

Απαντήσεις! Θέλουμε απαντήσεις!

Εγώ, και πολύς κόσμος που ξέρω, έχουμε τόσο μεγάλες απορίες που δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε την λειτουργία και την στρατηγική του φετινού Ολυμπιακού!
Γιατί προσλήφθηκε ο Κετσπάγια?
Γιατί η ομάδα αποδυναμώθηκε σε 2 θέσεις ("10αρι" και αριστερό χαφ)?
Γιατί απολύθηκε ο Κετσπάγια με νίκες, 0 παθητικό και την ομάδα στους ομίλους?
Γιατί στον Παναθηναϊκό έχουν 3-4 -σοβαρούς-τραυματισμούς εδώ και 5 μήνες και στον Πειραιά είναι πια έκπληξη να κατέβει η ομάδα σε αγώνα με 2-3 μόνο ελλείψεις και οι σοβαροί τραυματισμοί μέσα σε 5 μήνες είναι πάνω απο 15?
Ποιός είναι ο υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση?
Ποιός έχει δίκιο για την προετοιμασία? Οι Κύπριοι του Κετσπάγια ή οι Βραζιλιάνοι?
Ποιός είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές?
Ποιός είναι υπεύθυνος για την επαφή διοίκησης - παιχτών?
Γιατί κάποιος πάει να μας αλλοιώσει την λογική και παρόλο που εδώ και 5 μήνες δεν έχει η ομάδα αριστερό χαφ, έχει φτάσει Ιανουάριος (15 ημέρες πριν την λήξη της μεταγγραφικής περιόδου) και ακόμα υπάρχει η έλλειψη, αυτός ο κάποιος την βγάζει καθαρή? Ε όχι ρε φίλε δεν ενδιαφέρεσαι, από την στιγμή που την έκανες την μαλακία το καλοκαίρι και δεν προνόησες να ψωνίσεις τέλη Δεκέμβρη ώστε μέχρι τώρα να είχε ψιλο-προσαρμοστεί ο παίχτης. (εκτός αν βαπτιστεί αριστερός χαφ ο Λούα Λούα και ο Καστίγιο, εδώ βαφτίστηκε ο Όσκαρ και ο Λεονάρντο)
Εμένα λοιπόν καρφί δεν θα μου καεί αν δεν πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Είναι σαν να υποστηρίζω έναν σκακιστή και αυτός να κάνει επανηλλειμένα λάθη σε ενα κρίσιμο ματς - κραυγαλέα κιόλας. Ε τι να στενοχωρηθούμε δηλαδή?
Δεν υπάρχει κανείς μα κανείς να απαντήσει τα παραπάνω, ούτε ο ίδιος ο σκακιστής.
Άλλοι φώναζαν και παλαιότερα, με Λεμονή-Ίβιτς, με Βαλβέρδε κτλ κτλ. Τότε εγώ έβρισκα πως υπάρχει κάποιο άλλο σχέδιο και αντικαθίσταται η τεχνική ηγεσία, φέτος δεν υπάρχει σχέδιο.

Τέλος πάντων, χρόνος -ελάχιστος- υπάρχει ακόμα, ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολα ματς, θα δούμε.

Στην ΑΕΚ τώρα, είναι πράγματα που δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά. Τι προδοσίες και μαλακίες? Προδοσία είναι να αφήσεις μια ομάδα που βοήθησες αλλά δεν σε βοήθησε και να πας κάπου καλύτερα (Ρέντη ή Παιανία), να παίξεις Ευρώπη, να διεκδικήσεις πρωτάθλημα, να μην ακούς βρισιές( ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΟΥΟΥΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ??), να πληρώνεσαι στην ώρα σου και να ξέρεις ποιός είναι πρόεδρος και εργοδότης σου?
Ή προδοσία είναι να υπόσχεσαι στον εργαζόμενο κάποιες συνθήκες και να μην τηρείς τον λόγο σου, να μην τον πληρώνεις, να τον αφήνεις έλεος σε ΛΑΟΥΣ και εφημερίδες?
Όοοχι κρατήστε τον. Βάλτε και μια σιδερένια μπάλα στα πόδια του να μην το σκάσει ο κακός ο Αργεντίνος( μα αυτός γιατί δεν γουστάρει την φοβερή οικογένεια της ΑΕΚ, χαζός είναι? Χαζός είναι) και καμαρώνετε τον, το καμάρι μας, ο παικταράς μας, θα τους καρφώσει πάλι.

11 comments:

KANTHAR0S said...

Ότι και να πούμε για τον Ολυμπιακό είναι λίγο...Φαίνεται ότι όλα αυτά έχουν και μια αιτία την οποία πιστεύω σύντομα θα ανακαλύψουμε...

Όσο για την ΑΕΚ, όποιος αποφασίσει να πουλήσει τον Σκόκο εντός συνόρων απλά υπογράφει καταδίκη...Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιος να αντέξει αυτό το βάρος, εκτός αν είναι τρελός ή τα πράγματα στην ομάδα είναι τραγικότερα από όσο νομίζουμε

Skywalker said...

Γιατί ρε φίλε να υπογράψει καταδίκη?Και τι έγινε? Να τον κρατήσει δλδ η ΑΕΚ με τον τσαμπουκά παρόλο που το μυαλό του είναι αλλού?
Ας χαλαρώσουμε λιγάκι, για εταιρείες μιλάμε, για σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σιγά την σημαία κιόλας, 1μιση χρόνο στην ΑΕΚ είναι. Και σε ποιά ΑΕΚ?

pavvou said...

Τα ρέστα του παίζει ο Κόκκαλης ...

... αυτή τη μεταγραφική περίοδο προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα άρα και το εισητήριο για το επόμενο Champions League!
Σε 1,5 μήνα παίζουμε με τη Μπορντό, ο Σωκράτης θέλει να ποντάρει και εκεί, μήπως και γίνει η "καλή"...!

Υ.Γ.
Γιατί αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε αλλαγές...και μάλιστα πολλές

Anonymous said...

oi analyseis tou skywalker brwmane...zexnoun..8eloume fondeus pou 3erei apo topi...steilte ton skywalker na bazei sundetHres sta xartia tou pouroupoupou....ante kai xronia polla gia sHmera!!

Skywalker said...

xaxaxa thnx

Anonymous said...

ase ta thanks mpastounoblaxe...kai ma8e na grafeis...toso kairo exeis ton fondeus dipla sou (den to 3erw to paidi alla apo ta grafomena tou kai mono katalabaineis polla...) oute se sxolikH efHmerida etsi... ama einai na sunexiseis sto idio tempo traba stHn match money na grafeis me ton fafoutH...(fondeus diwxton H kane diko sou blog)

Skywalker said...

re file oti mporoume kanoume!exw ena filo, psilo kai melaxroino kai gymnasmeno kai mou ta leei ayta, giati egw den exw gnwmi.
egw oti mou leei grafw

Skywalker said...

alla den ton kakizw. ki aytounou o Alexandros o XXL tou ta leei... e toso kseroun apo mpala...

Anonymous said...

st arxidia mou kai o psHlos kai o kontos kai o asxHmos kai o xxl kai o large kai o medium....
egw skywalker blepw ..skywalker 8a rixnw...ama se peira3e to match money..traba stHn kingbet me ton nikalokopoulo afou eisai gauros..den 8a ta xalasoume ekei...

Skywalker said...

ok sorry, telos, den ksanagrafw

drim said...

συμφωνώ με τον κανθαρο ότι κάτι συμβαίνει με τον ολυμπιακό. δεν είναι νορμαλ κινήσεις κάποιου που θέλει να πάει καλά η ομάδα του αυτές.
ο κόκκαλης διώχνει βαλβέρδε, πάιρνει για λίγο κετσπάγια και τον απολύει, ίσα ίσα να τον βάλει στο c.l., απίστευτα πολλοί τραυματισμοί και κλείνουμε με φθηνές επικοινωνιακές κινήσεις στις χειμερινές μεταγραφές.
στήριξη του τύπου, κάθε φορά ο σωκράτης έρχεται ως σωτήρας και φυσικά μόκο τα γαυράκια..

Αναζήτηση στο Μπακότερμα