Tuesday 6 January 2009

Όμορφα και ωραία

-Να τα δούμε και λίγο σοβαρά τώρα. 25 εκατ. ευρώ έδωσαν στον ΠΑΟ το καλοκαίρι. Για ποιούς? 3-4 τα έδωσαν για να αποκτήσουν πλήρη δικαίωματα των Μάτος και Ίβανσιτς, χωρίς να ρωτηθεί ο Τεν-Κατε. Που είναι τώρα αυτοί? Τα υπόλοιπα για θέσεις που "πόναγαν'. Δηλαδή πόναγαν στα χαφ? Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλος για σπάσιμο στον ΟΣΦΠ. Που είναι τώρα αυτοί? Επιθετικός ολκής ο Σόουζα. Που είναι τώρα αυτός? Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Τεν Κάτε είναι καλός προπονητής, αλλά θα κριθεί όταν κάνει τις δικές του επιλογές.

-Η λογική "απλά μας αδικούν , δεν χρειαζόμαστε παίκτες, είμαστε ομαδάρα και αξίζουμε κορυφή" βολεύει πολύ τον Ολυμπιακό, να είστε σίγουροι. Εξάλλου η λογική αυτή βασίζεται περισσότερο στο "δεν ξέρω αν είναι πέναλτυ (οφσαιντ, κόκκινη βάλτε ότι θέλετε), αλλά στους άλλους θα το έδιναν", παρά στο "αν είναι δυνατόν να μην δίνει τέτοιο πράγμα". Και φοβάμαι ότι η λογική συλλαλητηρίου και DVD (!), είναι πολύ μακριά από το ύφος Βγενόπουλου και σία.

-Για τον Βασσάρα τα ξέρουμε. Έχει στο βιογραφικό του πραγματικά καταπληκτικές διαιτησίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά στο μακρινό παρελθόν. Τώρα πια θέλει να δείξει ότι ΕΓΩ μόνο είδα αυτό που σφύριξα,-οι άλλοι είστε άσχετοι. Πραγματικά απορώ με ποδοσφαιριστές που ή βιάζονται να εκτελέσουν φαουλ ή στήνουν την μπάλα αλλού από την αρχικη υπόδειξη του Κύρου. Κακό στην ομάδα τους κάνουν, αφού θα έπρεπε να είναι 100% σίγουροι πως θα τους σταματήσει.

-Ο ΠΑΟΚ θα τα πάει λίγο χειρότερα από τον Α γύρο. Τα 2 ματς στο ΟΑΚΑ θα δείξουν αν είναι έτοιμος να παίξει το πρωτάθλημα με τον ΟΣΦΠ στην Τούμπα. Αλλά είναι δύσκολο πιστεύουμε να φύγει με πάνω από 1 πόντο σύνολο.

-Η ΑΕΚ είναι έξω από τα νερά μας, μακριά από αυτά που κατανοούμε. Κιντής, Μελλισανίδης, δηλώσεις Ντέμη, Μπάγεβιτς, χαμένος Πελετιέρι, μεταγραφές...ζαλίστηκα. Νομίζω ότι αν ρωτήσω 10 ΑΕΚτσήδες την απλή ερώτηση "Ποιός έχει την ΑΕΚ?", δύσκολα να μου απαντήσουν πάνω από 2. Σίγουρα δεν θα μου απαντήσει κανένας στο ¨Ποιός κάνει κουμάντο στη ΑΕΚ?"

ΥΓ Από το πρώτο μας post "Η άμυνα του Παναθηναϊκού, λογικά θα ζημιώσει την επένδυση των (πολλών) μετόχων του." Και τελικά έδωσε τα δικαιώματα σε Εργοτέληδες και Ηρακλήδες, να παίρνουν βαθμό-ούς στην έδρα του ΠΑΟ. Τα "1 πέναλτυ σε ένα γύρο , ενώ έγιναν 2 σε ένα ματς που κερδίσαμε 3-0 και δεν τα έδωσε, συν τις ΠΕΝΑΛΤΑΡΕΣ του Αβραάμ και του Γεωργέα, αντισταθμίζουν πως δεν σκοράραμε σε κανένα ντέρμπι" είναι στρουθοκαμηλισμός.

No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα