Monday 15 December 2008

Όμορφα και Ωραία

- Να αποκτά ξανά ελπίδες ο ΠΑΟΚ μετά το Χ του ΟΣΦΠ στη Λάρισα το καταλαβαίνω... Ο Παναθηναϊκός από πού κι ως πού ρε παιδιά? Σε λίγο θα έχει βλέψεις κι ο Άρης!
- Είδε κι απόειδε η Πανάθα, το πήρε το "μπέναλντυ". Είδε κι απόειδε κι η ΑΕΚ, το πήρε το Χ. Όμορφα...δεν αντιλέγω. Αλλά με τα ψίχουλα του πρώτου δε χόρτασε ποτέ κανένας 2ος. Πόσο μάλλον 3ος και 5ος...
- Επειδή έχει και δύσκολο όνομα -πανάθεμά τον- προτείνω αντί για Γκσπούρνινγκ να λέμε απλά "ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος". Εντάξει, είναι πιο μακρόσυρτο, αλλα τουλάχιστον δε θα μπερδεύουμε τη γλώσσα μας.
- Τα αποτελέσματα των ματς Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής, Εργοτέλης-ΟΦΗ και Λεβαδειακός-Πανθρακικός ήτανε κομματάκι κόντρα στα προγνωστικά και στη ροή του πρωταθλήματος ή ιδέα μου ήταν...?
- Αν το Εργοτέλης-ΟΦΗ έληγε 1-6 δε θα ταν καθόλου άδικο. Αλλά και το 1-3 το τρίποντο το δωσε μια χαρά. Ακολουθεί και ο ΠΑΟ, μην το ξεχνάμε.
- Νισάφι πια με τα λέιζερ στα γήπεδα! Αφού δε...λέει-ζερ πια! Αλλάχτε! Χρησιμοποιήστε φακό με 5.000.000 κεριά, χρησιμοποιήστε τα ίδια τα κεριά! Όχι άλλο λέιζειρ όμως! Τι κάνετε μωρέ?? Σταματήστε το λέιζερ!! ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΛΕΙΖΕΡ!!!


Κλασσική στιχομυθία στην Αθλητική Κυριακή την ώρα των στιγμιοτύπων:

Για παράδειγμα (υποθετικά)

Στέφανος Δημητριάδης: Στο 25', ο αμυντικός παίρνει τη μπάλα με το χέρι μες στην περιοχή..πεντακάθαρο πέναλτυ που δεν δίνεται..
Πουρουπουπού:Όχι όχι Στέφανε μην πεις τίποτα, θα τα συζητήσουμε μετά με τον Πρόεδρο.

Ακόμα και για τα οφθαλμοφανή χρειάζεται ο Πρόεδρος. Λες και απαγορεύεται να πούνε οι άλλοι την άποψή τους. Λες και δεν έχουνε μάτια!!

1 comment:

Anonymous said...

lol,so nice

Αναζήτηση στο Μπακότερμα