Thursday 21 February 2013

Φανέλες και χέρια.

Γέμισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από απόψεις καφενειακού επιπέδου.
"'Έλα μωρέ γατάκια, ποιά Barca τώρα, έχει πολύ βαριά φανέλα η Μίλαν" ακούς απο δω, "Πάλι παρκάρισμα λεωφορείου απέναντι στην Barca, το γκολ από χέρι, άφησαν το γήπεδο ακούρευτο"
Όπως πάντα στην ζωή, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Και εξηγούμαι.
Η Barcelona είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Μίλαν. Η τωρινή Barcelona, από την τωρινή Μίλαν. Και θα υπάρξουν περίοδοι, όπως παλιότερα, που η μία θα είναι καλύτερη από την άλλη και τούμπαλιν.
Δηλαδή πέρυσι και πριν 3-4 χρόνια που ξανασυναντήθηκαν, και η Barca έκανε πλάκα στην Μίλαν, δεν ήταν πιο βαριά η φανέλα της Μίλαν;
Λοιπόν, η Barca εκτός από την συνήθη κατοχή, δεν έπαιξε τίποτα χτες. 1 φάση νομίζω και 2 σουτ, κάτι τέτοιο. Γιατί; Γιατί δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά (δεν έχει το δικαίωμα;) και γιατί παίζει χωρίς προπονητή (πράγμα που την εμποδίζει να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι, όταν τα πράγματα στραβώνουν).
Αντιθέτως η Μίλαν, έπαιξε χειρότερα, αλλά οι συνθήκες του ματς, την έφεραν νικήτρια. Πριν το πρώτο γκολ (που είναι ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΧΕΡΙ από το Ζαπάτα) δεν έβγαινε από την περιοχή (με εξαίρεση 1-2 φάσεις αντεπίθεσεις που ήταν οφσάιντ). Ναι, η Μίλαν κλείστηκε. Και; Οι Καταλανοί θα έπρεπε να το έχουν συνηθίσει αυτό. Να ξέρουν να το αντιμετωπίζουν. Δεν είναι πια 2008 ούτε 2009, να σοκάρονται με κάθε κατενάτσιο που στήνει η Ίντερ και η όποια Ίντερ. Καθείς με τα όπλα του λέω εγώ. 
Καλός ο χαβαλές με τους κάγκουρες της Μίλαν, και με την φανέλα της Barca... αλλά αν θέλουμε να δούμε ψύχραιμα τα πράγματα, έχουμε έναν επαναληπτικό που αρχίζει από το 45-55.


No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα