Friday 28 August 2009

Στο δρόμο προς το Μπερναμπέου

- Πριν φτάσουμε στην κλήρωση να πούμε 2 πράγματα για τους επαναληπτικούς των play off του Champions League. Εντάξει ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε έυκολα από την Ατλέτικο, αλλά το λογικό αυτό δεν ήταν? Ίσως οι φίλοι του να περίμεναν μια εμφάνιση περισσότερο ανταγωνιστική στο Βιθέντε Καλντερόν, αλλά η αλήθεια είναι πως οι πράσινοι έκαναν το κάτι παραπάνω στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. 2 γκολ έβαλαν δεν είναι και λίγο. Για τα 3 που έφαγε δεν ευθύνεται φυσικά η άμυνα με την έννοια που το λένε οι φίλαθλοί του. Θέλω να πω πως προφανώς και φταίνε συγκεκριμένοι παίχτες σε συγκεκριμένες στιγμές του ματς για τα 3 γκολ, αλλά αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο? Παιχνίδι λαθών. Και φυσικά, αυτά τα 3 γκολ πιθανότατα να τα έτρωγαν και ο Βίντιτς με τον Φέρτνιναντ, ο Πικέ με τον Πουγιόλ, ο Κυριάκος με τον Κάραχερ (!).. Στην ρεβάνς έγινε η γκέλα τελείωσε το ματς, έσβησαν οι μηχανές εκατέρωθεν. Δύσκολη κλήρωση, εύκολος αποκλεισμός, λόγω της νέας μορφής των Play Off που καθιέρωσε ο Πλατινί(επιβραβέυει τον πρωταθλητή κάθε χώρας με πιο εύκολες κληρώσεις).

- Τα ματς του Ολυμπιακού δεν τα είδα ολόκληρα ομολογώ. Δεν αντέξαμε, και γυρνάγαμε και λίγο στο Ακρόπολις, λίγο στο ΧΒΟΧ, κτλ. Ειδικά το ματς στο Φάληρο ήταν ΑΣΧΗΜΟ ρε παιδί μου, ήθελες να πιάσεις τα μαλλιά σου και να τα τραβήξεις. Άλλοθι το 0-2 του πρώτου ματς και η δυναμικότητα του αντιπάλου. Τώρα θα κριθεί ο Ολυμπιακός, μέχρι τον Οκτώβρη, με ΑΕΛ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, και φυσικά Άλκμααρ, Άρσεναλ και Σταντάρ. Θα πούμε περισσότερα όταν δούμε τον Ολυμπιακό με Τοροσίδη, Ντάρμπισαιρ, Γκαλέτι και την μεταγραφή.

- Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ. Στο παρελθόν μια νίκη με 3-0 εναντίον της Βασλούι θα ήταν αναμενόμενη έως και επιβαλλόμενη. Την συγκεκριμένη περίοδο όμως ήταν λύτρωση. Οικονομική, ψυχολογική, αγωνιστική.

- Κληρώθηκαν οι όμιλοι λοιπόν του Champions League.. Ομολογουμένως η κλήρωση του Ολυμπιακού είναι λουκόυμι, με την έννοια του -αν έχεις σωστή ομάδα περνάς δεύτερος πιθανότατα. Ας όψεται ο Xavi που διάλεξε τον όμιλο αυτό και όχι τον Μίλαν-Ρεάλ για τους κόκκινους.

- Μέχρι και το πρόγραμμα είναι ότι πρέπει. Ξέρουμε πως είναι καλό να πηγαίνεις στην έδρα του φαβορί 1η ή 2η αγωνιστική να τελειώνεις και στην 5η - 6η αγωνιστική να τους έχεις μέσα (πιθανότατα περασμένους). Προσωπικά θα προτιμούσα από το πρώτο Group μια ομάδα "τρόμο" ώστε να περάσει με 13-15 βαθμούς από όλους. Μακάρι να το κάνει η Άρσεναλ αυτό.

-Αυτή η κληρωτίδα έχει χιούμορ όμως. Μίλαν -Ρεάλ (Κακά), Μπάρτσα - Ίντερ (Ετό-Ζλάταν). Ενδιαφέρον θα έχουν και οι όμιλοι Μπάγερν - Γιούβε, Τσέλσι - Πόρτο- Ατλέτικο και Λίβερπουλ - Λυόν - Φιορεντίνα.

- Έδωσε η Μπαρτσελόνα 25 εκατ. ευρώ για να πάρει από την Σαχτάρ τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη φέτος. Άγνωστες οι βουλές του ανθρώπου...


YΓ Από σήμερα...Μπακότερμα TV με αθλητικό και όχι μόνο περιεχόμενο

No comments:

Αναζήτηση στο Μπακότερμα