Thursday 18 December 2008

Όμορφα και ωραία (Europe edition)

-Ο Πράνιτς είναι πολύ καλός παίκτης. Το λέμε για τον έχουμε παρακολουθήσει. Αριστερό μπακ-χαφ (αν και περσι και φέτος στην Ολλανδία παίζει χαφ), γρήγορο, με σουτ δυναμίτη. Στην Κροατία του Bilic(που μας άρεσε πολυ στο Euro)έπαιζε μόνο μπακ βέβαια, λόγω Μόντριτς, Κόβατς και Ράκιτιτς. Δύσκολα όμως θα τον πάρει ο Παναθηναϊκός, και 7 εκατ. ευρώ να δώσει. Σίγουρα θα ενδιαφερθούν και άλλες ομάδες σύντομα.

-Αλήθεια, τώρα που είπαμε Μόντριτς, τι κάνει αυτό το παιδί? Γιατί παραπαίει και αυτός και η Τότεναμ... Από ότι διαβάζω μόνο ο Παβλιουτσένκο και ο Τσόρλουκα επιπλέουν από τις φετινές μεταγραφές. Ο Μπερμπάτοφ θελει να γυρίσει ακούγεται, έστω και μεσούσης της περιόδου. Δεν ταίριαξε μάλλον με τον Ρούνει και τον Τέβες. Πάντως ο Σερ Άλεξ τον εμπιστεύεται...

-Ένα χρόνο επέκτεινε την συνεργασία του με την Ρεαλ ο Φάμπιο με ετήσιες απολαβές 3 εκατ.ευρώ. Τα έχουμε ξαναπεί. Η Ρεάλ είναι εδώ και 2 χρόνια "ότι να ναι". Το πρόβλημά της δεν είναι στην άμυνα. Eίναι μια γενικώς "κακιά" ατμόσφαιρα που επικρατεί. Παίζει βασικός ο Σαλγκάδο (!), ο Σέρχιο Ράμος είναι τσακωμένος με όλους και κυρίως με τον Ραούλ, ο Ντρέντε καλοβλέπει την Γιούβε, οι τραυματισμοί δεν αφήνουν σε ησυχία το τεχνικό τιμ, ο Μέτζελντερ δεν υπάρχει στην ομάδα, ο Ντε λα Ρεντ δεν ξέρει αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, ο Πέπε δεν κάνει τις εμφανίσεις του Euro, οι Ολλανδοί δεν έχουν καμία διάρκεια στο παιχνίδι τους. Η εικόνα του Κασίγιας να βρίζει και του Καναβάρο να χτυπάει στο δοκάρι μετά το τέλειο πλασέ του Μέσι είναι αντιπροσωπευτική. Εξάλλου είναι υποτιμητικό για μια Ρεαλ να βλέπει τα πρωτοσέλιδα που ακολούθησαν το el classico να γράφουν "Άντεξε μέχρι το 83'"

-Περιμένουμε και την κλήρωση άυριο και θα πούμε περισσότερα και για άλλες ομάδες.

-Για την Μπάρτσα θα τα πούμε σύντομα...

1 comment:

Anonymous said...

can you email me: mcbratz-girl@hotmail.co.uk, i have some question wanna ask you.thanks

Αναζήτηση στο Μπακότερμα